ALEKSANDRA JE OPTUŽILA KATARINU DA JE SPAVALA SA NJENIM DEČKOM, A SADA... Evo kako su koleginice reagovale kada su se našle oči u oči!
Foto: Damir Dervišagić

PRE NEKOLIKO MESECI SE POSVAĐALE

ALEKSANDRA JE OPTUŽILA KATARINU DA JE SPAVALA SA NJENIM DEČKOM, A SADA... Evo kako su koleginice reagovale kada su se našle oči u oči!

Stars -

Pre nekoliko meseci nastao je pravi medijski rat kada je Aleksandra za jedan nedeljnik navodno izjavila da ju je bivši dečko, pevač Uroš Živković, varao sa Katarinom Živković.

Nakon toga je Živkovićeva optužila Mladenovićevu da joj "pakuje" afere u mediijima, a pevačica iz Žitorađe je Leskovčanki poručila da je nekulturna i nebitna.

Prvi susret sukobljenih pevačica dogodio se na snimanju jedne emisije, a obe su odjednom dobile amneziju.

foto: Stefan Jokić

- Aleksandra i Katarina su se lepo pozdravile kada su se srele i opušteno ćaskale sve vreme boravka u Šimanovcima kao da se ništa nije dogodilo. Iako su prisutni očekivali da "leti perje" njih dve ne samo da se nisu posvađale oko navodnog ljubavnog trougla o kojem smo čitali u medijima, već na tu temu nisu ni progovorile. Bukvalno su se pravile kao da se ništa nije dogodilo. Da li su dobro glumile ili su stvarno prešle jedna drugoj preko svega ne znam, ali su lepo komunicirale i u programu i kada kamere nisu snimale - otkriva izvor koji se našao na licu mesta.

Katarina je prva progovorila o svađi sa koleginicom kojoj je sve oprostila.

foto: Damir Dervišagić

Sve je bilo okej među nama. Nemamo mi o čemu da raspravljamo. Od tada mi se desilo toliko lepih stvari da ne mogu da pamtim više ko je šta rekao. Nisam zlopamtilo. Jednostavno, energija je toliko bila lepa u emisiji da nije bilo mesta za neku lošu energiju i loše uspomene. Okrenula sam novi list. Ne želim da pamtim loše stvari i hoću da sa svima imam normalnu komunikaciju - izjavila je Katarina, a onda se oglasila i Aleksandra.

"Ma, mediji su napravili da smo mi u svađi. Nismo mi bile ni u kakvoj svađi, ništa loše se među nama, zapravo, nije ni desilo da bismo mi to rešavale. Ja nemam problem sa njom, a vidim da ni devojka nema problem sa mnom", rekla je pevačica.

Kurir.rs/Puls, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NE RAZDVAJA SE OD NJEGA VEĆ DVA DANA: Katarinu Živković ljubi kolega!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track