(KURIR TV) ZORICA I KEMIŠ SA DECOM OTIŠLI U NEMAČKU: Brunclikova spakovala čak i pudlicu! Pogledajte atmosferu u avionu
Foto: Kurir

PRVO ZAJEDNIČKO PUTOVANJE

(KURIR TV) ZORICA I KEMIŠ SA DECOM OTIŠLI U NEMAČKU: Brunclikova spakovala čak i pudlicu! Pogledajte atmosferu u avionu

Stars -

Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš otputovali su juče na sedmodnevno zimovanje u Nemačku.

Estradni i bračni par okupio je decu i svi đuture su se uputili najpre u Frankfurt kod Kemišove ćerke Jelene, koju je dobio u prvom braku, a odatle će putešestvije nastaviti do Bingena. Na put su krenuli pevačicini naslednici Đorđe, Zlata i Miljana, ali i pas, od kog se folkerka ne razdvaja ni u inostranstvu. Oni su na aerodrom „Nikola Tesla“ stigli oko 16 časova, a vidno raspoložena pevačica otkrila nam je da je ovo putovanje čekala godinama.

- Došao je taj dan da svi zajedno odemo na prvo zajedničko putovanje. Prvobitni plan bio je da Jelena porodično dođe kod nas za slavu Sveti Nikola, ali, nažalost, unučica Sara je dobila upalu ušiju i nije mogla da leti. Tada smo odlučili da svi zajedno odemo kod njih i sad se radujemo kao mala deca. Mnogo sam uzbuđena jer ćemo konačno svi biti na okupu - kaže pevačica.

foto: Kurir

Pitali smo je da li će na zimovanju da skija:

- A ne, nikako! Ne volim zimu, ni skijanje. Ja ću da se kupam u vrućem bazenu i da uživam. Mene sneg neće videti. Deca neka se sankaju i skijaju, a ja ću da se brčkam u spa-centru. Nema ništa lepše nego kada vam je cela porodica na okupu i tada nije važno ni gde ste ni šta radite, samo da smo svi zajedno i da se smejemo i šalimo. Miroljub je glavni šaljivdžija i ovo će biti jedno od naših najlepših putovanja.

foto: Kurir
foto: Kurir

Ko je Jelena

ZORICA: GLEDAM JE KAO SVOJE DETE!

Kemiš je pre braka s Vesnom Zmijanac bio oženjen Dragicom, koja mu je rodila ćerku Jelenu. U braku su bili oko godinu dana. Njihova veza je pukla kad se Miroljub iz Nemačke vratio u Srbiju da služi vojni rok.

- Jelenu gledam kao svoje dete - rekla je Brunclikova, a Kemiš je dodao:

- Jelena je plod jedne ljubavi. Ona živi u Nemačkoj i u odličnim smo odnosima. Radi u poznatoj avio-kompaniji. I s njenom majkom smo Zorica i ja u fenomenalnim odnosima. Verujte da u našoj familiji nema ničeg šokantnog. Ćerka mi je prošle godine podarila unuku Luanu. Sa zetom često dolazi u Srbiju i svi uživamo u porodičnim okupljanjima.

Ljiljana Stanišić - Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track