(VIDEO) UGASILI SU KAMERE, ČULO SE ZAPOMAGANJE I PSOVKE: Đekson napravio haos u Zadruzi! Urlao, nisu mogli da ga smire!
Foto: Printskrin

SKANDAL

(VIDEO) UGASILI SU KAMERE, ČULO SE ZAPOMAGANJE I PSOVKE: Đekson napravio haos u Zadruzi! Urlao, nisu mogli da ga smire!

Stars -

Nemanja Đerić Đekson je danima molio svoje glasače da ne glasaju jer želi da izađe, a pošto mu se to nije ispunilo, usledio je haos zbog kog je došlo do gašenja kamera.

Naime, Đekson je bio potpuno očajan, a sve što mu leži na duši rekao je Drvetu Mudrosti.

Drvo ga je pitalo da li je ljut što nije izbačen, a onda je usledila Đeksonova serija psovki, kletvi i očajničkog zapomaganja o tome da želi napolje da bi rešavao probleme.

"Nisam ljut, nego sam u sr*njima! Pokušavam da izađem odavde na normalan način, bez gašenja kamera i sr*nja i g*vana", rekao je odmah Đekson.

"Tvoja podrška ne misli tako", podsećalo ga je Drvo tokom celog razgovora, ističući kako Đeksona njegovi najbliži, kao i publika očigledno vole i da žele da ostane na imanju.

foto: Printskrin

"Moja podrška me je ukanalila narednih godinu dana! Džabe mi ovaj rijaliti i svi honorari sveta! Kad doživim ovde 2018. godinu, ja neću moći više ništa da radim posle ovoga! Al' to je moja krivica što sam uopšte ušao. Moja podrška su debilčine retardirane! J*bo im pas mater! Daboga crkli još večeras! Oni ne kapiraju da ja imam problem u životu koje moram da rešavam! Pustite me kući! Šta još treba da uradim? Koliko još da ćutim? Ništa mi se ovde više ne događa! Ne dižu me novinari, ne diže me publika, ne dižu me u igri istine! Kad uđem u prostoriju, kamera me ne snima, mogu 'ladno da zapalim cigaru! Nebitan sam! Zašto sam i dalje ovde, kad nema nikakvog benefita! Rekao mi je doktor da ne može da mi pomogne dok sam u rijalitiju! Šta, treba da imam problem sa kičmom ozbiljan? Pa, pre ću da pobegnem odavde", očajno je govorio Đekson.

On je isticao i da, osim zdravstvenog ima i privatni problem koji mora da reši pre 2018. godine, i da nije problem u tome što je iz rijalitija izbačena i Mina Vrbaški, sa kojom je bio u vezi.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ĐEKSONU NEĆE BITI DOBRO: Čim je izbačena iz Zadruge, Mina završila U ZAGRLJAJU ovog muškarca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track