KIJA PORUČILA LUNI I SLOBI:  Jadni ste! Posle razgovora sa majkom, nastao potpuni OBRT!
Foto: Printscreen

POTPUNO NOVA SCENA

KIJA PORUČILA LUNI I SLOBI: Jadni ste! Posle razgovora sa majkom, nastao potpuni OBRT!

Stars -

Sloba Radanović, nakon supruge Kristine Kockar i cimera Bore Santane, platio je telefonski poziv. On je razgovarao sa svojom majkom Draginjom koja je sina savetovala da ne ćuti svojoj ženi Kiji kada ga provocira i da se ne svađa sa devojkom Lunom Đogani.

Kada se vratio u dnevnu sobu, Sloba je pozdrave preneo svojoj dragoj. Blogerka je bila oduševljena rečima Slobine majke, koja ju je pozdravila. Nešto kasnije, o pozivu koji je imao, razgovarao je i sa suprugom Kijom Kockar, iako mu je majka negativno pričala o njoj.

foto: Printscreen

"Ja sam vodila njegovu Fejsbuk stranicu. Devojke mu stalno šalju kao da je sladak, a ja im odgovaram. Ja nisam bila ljubomorna. On je imao slobodu, to je možda bila greška", izjavila je Kristina.

"Ja sam ljubomorna. Ja ću ga vezati za radijator. Ja sam bolesno ljubomorna. On je već rekao koga da obrišem sa svog Instagrama", nadovezala se Luna na Kiju.

"Jadni vi!",- kratko je izjavila Slobina žena.

Kristina Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović, toliko su bili složni prošle noći, da su se čak zajedno provodili na rođendanu Divne DNK. Tamo su igrali igre na sreću, a u jednom trenutku Kija je pitala Slobu da li se seća koji je broj njene zgrade kako bi mogla da stavi žetone na taj broj, a Radanović je kao iz topa odgovorio.

foto: PrintScreen/Youtube

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track