(VIDEO) TEODORA PRECRTALA SLOBU ZAUVEK! Ti si ološ i šljam, da umireš ne bih ti pomogla
Foto: Printscreen YT

OPRAVDANO LJUTA ILI PRETERUJE?

(VIDEO) TEODORA PRECRTALA SLOBU ZAUVEK! Ti si ološ i šljam, da umireš ne bih ti pomogla

Stars -

Teodora Džehverović je na početku "Zadruge" negovala pravo prijateljstvo sa Lunom Đogani, međutim ono je puklo kada ju je blogerka izdala i svima otkrila da je pevačica spavala sa Anđelom.

Od tog momenta njihov odnos je krenuo da se urušava vrtoglavom brzinom. Ipak, danas je Luna rešila da bude dobra prema Teodori kojoj nije bilo dobro, pa joj je donela uvin čaj.

Zanimljivo je da je taj potez Slobu Radanovića veoma iznervirao, a popularna pevačica bila je šokirana time, pa se požalila Lepom Mići.

foto: Printscreen

- Danas je mene boleo stomak, upalu bešike sam dobila i jedina osoba koja u kući ima uvin čaj je Luna. Nemamo koga da pitamo, znam da je ona imala tu ešerihiju. Ja kažem jel možeš da nam daš za jedan čaj ako nije problem i ona kao "Naravno, naravno" - kazala je Teodora u poverenju Lepom Mići.

- Dečko, za mene si ti mrtav! Za mene si ti mrtav. Nema te više i to je to. Nemoj više da si mi se obratio i da umireš ja za tebe ne postojim, pošto si takav ološ i šljam - pričala je Teodora sama sa sobom, ali u želji da je Sloba čuje.

Pevačica je dodala da je neprijatno iznenađena zbog svega što ju je zadesilo, kao i to da su joj njih dvoje priredili dobru životnu školu koju nikada neće zaboraviti.

(Kurir.rs/Foto: PrintScreen/Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track