BEKSTVO IZ RIJALITIJA! MILJAN PRESKOČIO OGRADU: Povredio ruku, a onda ga je sačekala SUROVA KAZNA!
Foto: Printscreen

DRAMA!

BEKSTVO IZ RIJALITIJA! MILJAN PRESKOČIO OGRADU: Povredio ruku, a onda ga je sačekala SUROVA KAZNA!

Stars -

Miljan Vračević više nije mogao da ostane u rijalitiju i pobegao je. On se zadrugarima žalio da već duže traži lekarsku pomoć, jer gubi kilograme iako jede jaku hranu, ali produkcija stalno odlaže njegov pregled.

"Ne može kod lekara, ne može ovo, smršao 20 kilograma, malo kivan na produkcija, snužden, i odjednom je ustao, bacio cigare i potrčao ka kapiji - rekao je Marko, a Janjuš nije mogao sebi da dođe sebi od šoka, dok je Đekson ponavljao: "Svaka mu čast, krivo mi je što ja to nisam uradio"...

Taman kada su svi ukućani shvatili da je Miljan pobegao iz "Zadruge", Vračević je ponovo šokirao sve i vratio se u rijaliti. U rehabilitaciji je Ana Korać bila van sebe od sreće kada ga je videla.

"Idi po moje cigare, ovo je bila generalna proba za pravo bekstvo. Još sam u formi, ovi nisu mogli da veruju. Vikali su za mnom: "Stani, gde si krenuo", otišao sam da pričam to što sam hteo, dobiću pregled i objasnili su mi šta treba da kažem. Ovako je interesantnije, video sam njivu, video sam sveta. Je*i ga, sve mi se skupilo. Ruku sam povredio na žici kada sam preskočio", smejao se Miljan a Ana Korać ga je odmah napala.

"Ti si jedan ološ, jedino sam zbog tebe plakala".

Potom se Koraćevoj u rehabilitaciji pridružila i Kija koja je vrištala od sreće.

"Deset dana sam pričao šta mi smeta. Imam problem koji moram da rešim. Rekli su mi da moram da se vratim, ispoštovaću to", zaključio je Miljan.

Stiglo je pismo Velikog šefa, i ukućanima je saopšteno da je Miljan zbog pokušaja bekstva kažnjen mesečnim honorarom.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SAMO ŠTO JOJ NE ISPADNU BUJNE GRUDI: Katarina Živković u najvrelijem izdanju do sada, nećete moći da skrenete pogled!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track