(KURIR TV) KAKAV KONCERT HARISA DŽINOVIĆA! Pevač tradicionalno ODUŠEVLJAVA, evo ko ga je podržao od poznatih i ko je bio specijalni gost
Foto: Dragana Udovičić

FENOMENALNA ATMOSFERA

(KURIR TV) KAKAV KONCERT HARISA DŽINOVIĆA! Pevač tradicionalno ODUŠEVLJAVA, evo ko ga je podržao od poznatih i ko je bio specijalni gost

Stars -

Haris Džinović večeras održava tradicionalni koncert u Sava centru, koji je počeo oko 20:30. Pesmom "Ostariću, neću znati" pevač je otvorio nastup pred oko 3.500 ljudi koji su s nestrpljenjem očekivali njegov izlazak na binu.

Uprkos tome što je prehlađen, Haris je obećao da će dati sve od sebe da njegova publika to ne oseti.

- Nadam se da se to neće primetiti. Odabrali smo repertoar uglavnom kao i prethodnih godina, videćemo da li ćemo ubaciti i neku novu pesmu. Ako publika to bude želela, što da ne - rekao je Džinović pred izlazak na scenu.

Njegova supruga Melina iz prvog reda pruža mu podršku, dok su njihova deca smeštena malo podalje od medija jer njihovi roditelji ne žele da ih eksponiraju.

- Ne razumem čemu to, oni imaju 13 i 14 godina i nema potrebe da oni budu u medijima. Ako to oni budu želeli za koju godinu - onda u redu, ali za sada ne - rekla je kreatorka.

Od poznatih ličnosti na Harisov koncert došle su samo manekenka Tamara Paunović, Bojana Bajrušević, koja je bila prava atrakcija, s obzirom da se jako retko pojavljuje u javnosti, kao i Joca Stefanović koji je ujedno bio i Harisov gost na koncertu. On je otpevao čuveni starogradski hit "Ovamo Cigani".

(Ivan Ercegovčević/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track