Najnovije vesti

BEBA BALAŠEVIĆ ODGOVORILA HRVATSKOM SVEŠTENIKU KOJI JE OPLEO PO NJENOM OCU! I pogodila je tačno u metu! Ovako se odgovara na prozivke!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

TAKO SE TO RADI

BEBA BALAŠEVIĆ ODGOVORILA HRVATSKOM SVEŠTENIKU KOJI JE OPLEO PO NJENOM OCU! I pogodila je tačno u metu! Ovako se odgovara na prozivke!

Stars

Beba Balašević je na svom nalogu na Tviteru rešila da odgovori na zluradi komentar Ivana Ike Mandurića upućen njenom ocu.

Podsetimo, danas u toku dana Mandruić je na Fejsbuku podelio status u kome je opleo po popularnom muzičaru. 

"Ljudi se čude kako je notorni bezvezni bezlični i pretvorni prelivoda Balašević mogao napuniti Arenu. Nema tu čuđenja. Mi smo još uvek onaj narod koji je sposoban dva puta izabrati Mesića za predsednika. A načelo je isto: 'on je zabavan!'", napisao je Mandurić.

Balaševićevu ćerku odmah su kontaktirali i hrvatski mediji kako bi se osvrnula na ovaj incident, a ona je pak odlučila da se javno "obračuna" sa hrvatskim sveštenikom i na Tviteru mu uputi adekvatan odgovor. 

Beba je zapravo samo retvitovala stari status iz februara 2016. godine. I pogodila tačno u metu! 

"Moj ćale nikad nije imao problema sa Hrvatima. Ni Bosancima. Ma ni sa Makedoncima. Nije ni sa Srbima. Ili Slovencima... Samo sa budalama", glasio je taj tvit.

(Kurir.rs/Foto:PrintScreen/Facebook/Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Novogodišnja bajka oživela na Voždovcu! Zasvetlela najlepše okićena kuća u prestonici!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...