MARIJA KILIBARDA SE NEDAVNO RAZVELA, A SADA PONOVO NOSI BELO: Voditeljka priznala ko joj se našao u teškim životnim trenucima!
Foto: Damir Dervišagić

NEMA VIŠE TUGE

MARIJA KILIBARDA SE NEDAVNO RAZVELA, A SADA PONOVO NOSI BELO: Voditeljka priznala ko joj se našao u teškim životnim trenucima!

Stars -

Marija Kilibarda će ovu 2017. godinu pamtiti dvojako. Prvobitno joj se ispunio životni san da izgovori sudbonosno "da", ali se, nažalost, ubrzo ispostavilo da za nju i Vladimira Radmanovića ne važi ono "srećni do kraja života".

Voditeljka upravo zbog toga, sumirajući tekuću godinu, priznaje da je se nije baš uvek budila nasmejana.

"Bilo je raznih jutara u 2017. godini, jednoj od najvažnijih u mom životu. Možda nije bilo dovoljno nasmejanih jutara, ali svakako je bilo onih korisnih i važnih. Upravo takva je bila cela godina, na momente turbulentna i teška, ali izuzetno korisna", otvorila je Marija dušu, dodajući ko joj ipak vraća osmeh na lice:

foto: Damir Dervišagić

"Bliski prijatelji, moje sestre i roditelji, naš pas u deliću sekunde mogu da izbrišu svaku tugu ili lošu emociju koja mi se ponekad "sruči na glavu", rekla je ona.

Ipak, kao rezultat predanog rada na sebi, Kilibardi je ova godina donela jednu, za nju, veoma važnu promenu.

"Ja sam srećna što sam konačno počela da nosim odeću svetlih tonova. Volim belu i bež, kao i boju slonovače, ali sam ih donedavno izbegavala jer mogu da "ukrupne" pred kamerama. Od kada imam liniju kojom sam zadovoljna, i te boje su u mom garderoberu", izjavila je Kilibarda.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Hello, Foto: Damir Dervišagić

POGFLEDAJTE BONUS VIDEO:

ONA IZVODI NEVEROVATNE STVARI, SVI SE PITAJU KAKO SE NE ONESVESTI: Manekenka rizikuje život da dođe do savršenog tela!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track