(VIDEO) ONA JE PRETEČA DANAŠNJIH STARLETA: Bila je prirodna lepotica, žene su je mrzele, a zbog ovoga su joj se svi smejali!

JUGOSLOVENSKA STARLETA

(VIDEO) ONA JE PRETEČA DANAŠNJIH STARLETA: Bila je prirodna lepotica, žene su je mrzele, a zbog ovoga su joj se svi smejali!

Stars -

Za razliku od starleta koje viđamo danas, Zorica Gajdaš je bila prirodna lepotica, na njoj ništa nije bilo veštačko i bog joj jedao sve čime bi očarala svakoga ko bi je ugledao, ali joj je, kako se pričalo po čaršiji, oduzeo - pamet.

Dovoljno je bilo da ova fatalna plavuša samo u prolazu pogleda muškarca i da on poželi da joj ispuni sve želje. Zorica je bila seks simbol Juge, a proslavila se filmom "Lito vilovito" u kojem je plenila savršenom figurom i istaknutim oblinama. Poznata je i po filmovima "Burduš", ali i seriji "Božana".

Iako je u tom periodu bilo još atraktivnih glumica, Zorica je bila broj jedan po lepoti i popularnosti. Pričalo se da niko nema tako uzak struk i savršeno telo kao ona.

foto: Printscreen

Čak joj je pošlo za rukom da slavnog dirigenta Zubin Mehta obori s nogu. Kada se na kraj koncerta u Dubrovniku poklonio publici, ugledao je nju kako sedi u elegantnoj haljini i, kako se pričalo, ostao je bez daha.

Sličnost sa današnjim starletama je u tome što su je ismevali zbog, kako su pričali, "manjka pameti". Po jednoj anegdoti, Matija Bećković joj je postavio pitanje: "Da li ste pročitali makar jednu jedinu knjigu?" a ona je odgovorila: "Ma, kao da je to bitno".

Zorica je bila deo skandala. Iako ih nikada sama nije izazivala, često je bila u društvo poznatih i istaknutih muškaraca čije su žene uvek pravile problem.

Ako je verovati starim boemima koji su prepričavali njenu lepotu i družili se sa Zoricom u noćnom životu Beograda, bila je najlepša ali i najčednija žena tog vremena.

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SAMO ŠTO JOJ NE ISPADNU BUJNE GRUDI: Katarina Živković u najvrelijem izdanju do sada, nećete moći da skrenete pogled!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track