ŠOK U ZADRUZI! MATORA OTKRILA KOCIĆKINU ŽELJU: Divna hoće seks sa Sanjom!
Foto: Aleksandar Jovanović

Ovom se niko nije nadao

ŠOK U ZADRUZI! MATORA OTKRILA KOCIĆKINU ŽELJU: Divna hoće seks sa Sanjom!

Stars -

Jovana Tomić tvrdi da njena cimerka s mužem Markom gleda porniće s lezbijkama i da zato želi da vodi ljubav sa atraktivnom misicom

Jovana Tomić Matora otkrila je da Divna DNK Kocić želi seks sa cimerkom iz „Zadruge“ Sanjom Stanković.

Nakon što je Veliki šef naredio zadrugarima da iznesu najpikantnije tračeve jedni o drugima, što im se i nije baš dopalo, s obzirom na to da neke stvari pokušavaju da sačuvaju u tajnosti, prva je ustala Matora i rekla šta zna o zvezdi emisije DNK.

- Čula sam da se po kući priča da Divna kod kuće gleda porniće s Markom i da je gledala film u kom su dve devojke zajedno i da bi volela da bude sa Sanjom, da proba da bude sa ženom, ali i sa mnom - rekla je Tomićka, a potom čekala odgovor od Divne. Ona se samo nasmejala na ovu konstataciju i nije želela da odgovori.

foto: Printskrin

Otkrivanje tajni se tu nije završilo. Saška Karan načula je da je Žiža Stojanović ukrala tri zlatna prstena, što se glumici nije dopalo, pa je odmah krenula u napad. Pored toga što ju je nazvala lažovčinom, glumica je zahtevala da se pevačica kazni.

foto: Printscreen/Youtube

Lepi Mića kaže da je Milicu Dugalić navodno Miki Đuričić uhvatio na delu, što je nju baš nasmejalo.

Kristina Kija Kockar otkrila je da se Nemanja Đerić Đekson ljubio s Anđelom Lazić i Dragicom Janičić, a potom se Miki Đuričić nadovezao da je čuo da ona ima sklonosti ka ženskom polu.

Maca Diskrecija tvrdi da je videla Janjuša ispod jorgana s Anom Korać i da su se strastveno mazili. Međutim, Ana joj je odmah uzvratila i rekla da je Maca ubeđivala Boru da spava s njom, na šta on nije pristao jer nije imao kondom.

M. D. - Foto: Zorana Jevtić; PrintScreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja