(VIDEO) KATASTROFA, STRAŠAN ČIN, DNO DNA! Zorica Marković osvrnula se na vezu SLOBE i LUNE i nije mogla da prestane sa uvredama
Foto: PrintScreen/Youtube

EVO ŠTA JE IMALA DA KAŽE

(VIDEO) KATASTROFA, STRAŠAN ČIN, DNO DNA! Zorica Marković osvrnula se na vezu SLOBE i LUNE i nije mogla da prestane sa uvredama

Stars -

Osim majke Gordane, majke Teodore Džehverović, i Bojana, brata Baneta Čolaka, gošća u studiju "Zadruge" je i pevačica Zorica Marković, koja je u jednom momentu oplela po Luni Đogani i Slobi Radanoviću.

Dok je komentarisala odnos Baneta Čolaka i Nene Petrović, koju su nekada bili veoma bliski, Zorica je rekla kako tu ne vidi ništa loše i da je mnogo gore ono su oženjeni pevač i njegova devojka uradili pred milionima.

foto: Printscreen/Youtube

- Najgori su ovo dvoje, što šalju loš primer i što se obrukaše. To je tek katastrofa. Ja sam davno rekla, to je strašan čin. Da nisam bila tamo, ne bih njihov život komentarisala, a pošto sam deo ove priče, daću sebi za pravo da komentarišem, pa neka se ljuti ko god hoće. Ovo je dno dna! Mogli su napolju da rade šta god hoće - rekla je Zorica.

Podsetimo, Luna i Sloba dan ranije žestoko su se posvađali, a između ostalog razlog je bila i pevačeva supruga Kristina Kockar, zbog čega je Luna bacala flaše, plakala i vikala. Kada je videla da im je nastavak veze doveden u pitanje, Đoganijeva je spustila loptu i otišla u krevet kod svog momka da mu se izvinjava.

(Kurir.rs/Pink.rs/Foto: PrintScreen/Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track