(VIDEO) ŠTO BIH SE JA MUČIO, OVO SE LAKO REŠAVA?! Sara priznala da je ravnodušna, pa je Vojke OVO rekao i odlučio da li će nastaviti vezu
Foto: PrintScreen/Youtube

RASKID ILI MOŽDA NE?

(VIDEO) ŠTO BIH SE JA MUČIO, OVO SE LAKO REŠAVA?! Sara priznala da je ravnodušna, pa je Vojke OVO rekao i odlučio da li će nastaviti vezu

Stars -

Iako su naizgled imali savršenu vezu koju ne može ništa pokvariti Vladan Vojnović Vojke i Sara Reljić su proveli noć razdvojeni, a i njihova komunikacija je svedena na minimum. Na pitanja novinara ni jedno ni drugo nisu dali konkretan odgovor zbog čega je vrlo napeta situacija između njih dvoje.

Kako je Vojke odbio da poljubi Saru kao znak pomirenja dok su sedeli za stolom, bilo je očekivano da će morati da polaže računa svojoj devojci zbog takvog ponašanja. Njih dvoje su u toku noći vodili dug razgovor, iz koga se moglo zaključiti da su zbog nedovoljnog poznavanja ušli u manje nesuglasice.

foto: Printscreen

Sara je zamerila Vojketu što se nije poneo prema njoj kako je očekivala kada ga je pitala šta nije u redu, kao i to što nisu spavali zagrljeni, dok su Vojnovića zabolele njene reči da je ona ravnodušna i poručio joj ako je i dalje pri tom mišljenju da treba da se pritaje.

- Ja mogu da ne budem ravnodušna prema nekome a da budem kip. Ja to mogu. Patila sam za dečkom godinu dana, poruku mu nisam poslala. Srce mi se kidalo i lomilo, ali mu nisam poslala - inatila se Sara.

foto: Printscreen

- Što bih se ja mučio godinu dana da nekome teram inat? To se tako ne rešava. Ja neću sa tobom da ostanem na ovome. Ako si ravnodušna, ja se 'ladim brzo, veruj mi - rekao je svoje mišljenje Vojke.

Nakon dugog razgovora čini se da su njih dvoje uspeli da izglade odnose i sve ovo krunisali poljupcem. Čestitali su Božić jedno drugom, a on joj je poželeo mnogo uspeha u karijeri.

Kako se završio njihov razgovor pogledajte u snimku ispod teksta.

(Kurir.rs/Pink.rs/Foto: PrintScreen/Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track