TAMARA ODGOVORILA TEODORI: Nesrećnice jedna, prestani da lažeš!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

FAJT

TAMARA ODGOVORILA TEODORI: Nesrećnice jedna, prestani da lažeš!

Stars -

Zvezda „Granda“, koja je sa učesnicom „Zadruge“ bila u grupi Đavolice, ne može više da trpi uvrede koje o njoj izgovara

Učesnica „Zadruge“ Teodora Džehverović ne prestaje da priča o svojim nekada bivšim drugaricama i koleginicama iz grupe Đavolice Tamari Milutinović i Gorani Babić.

Ona je nedavno tokom svađe s Miljanom optužila suprugu pevača Marka Gacića da je imala seks s jednim oženjenim čovekom, a sada je nastavila da potencira priču kako su je Tamara i Gorana psihički maltretirale. Ona ističe da su njih dve ljubomorne na nju zato što je ušla u rijaliti, dok one besposlene sede kod kuće.

Pevaju za džabe

- Miljan mi pominje njih dve jer zna da mi je to bolna tema, zato što su me psihički maltretirale. Sada rade za džabe, pevaju za džabe po proslavama i krštenjima! E pa, brate, nisam ti ja taj kalibar - rekla je Teodora o Tamari i Gorani.

Milutinovićka ne želi da ćuti, pa je bivšoj drugarici poručila da prestane da laže i da se bavi njenim životom.

Gleda svoja posla

- Ovih dana sam imala previše posla pošto je moja pesma „Hajde da zažmurimo“ postala hit, tako da ne stižem da gledam taj rijaliti. Ako je tačno ono što su mi ljudi preneli, zaista ne mogu ništa drugo da kažem već samo da je žalim jer je duboko nesrećna čim se bavi spletkama i izmišljotinama. Ja ću i dalje da nastavim da se bavim muzikom i publikom, a njoj bih poručila da joj, kao i uvek, želim sreću i da nađe mir - poručila je Tamara.

Kurir / LJ. S.

Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track