UČESNICU ZADRUGE POSETILE MAJKA I SESTRA: Krijemo od Divne da je ostala bez ćerke!
Foto: Svet / N.Kostić

TAJNA Učesnicu „Zadruge“ posetile majka i sestra

UČESNICU ZADRUGE POSETILE MAJKA I SESTRA: Krijemo od Divne da je ostala bez ćerke!

Stars -

Milijada i Milica Milanović nisu rekle učesnici „Zadruge“ da je njena dvogodišnja mezimica već tri meseca u hraniteljskoj porodici

Porodica Divne Milanović DNK krije od nje da joj je socijalna služba oduzela dvogodišnju ćerku Kristinu i smestila je u hraniteljsku porodicu.

Učesnicu „Zadruge“ nedavno su posetile majka Milijada i sestra Milica, koje su je lagale da je naslednica i dalje u njihovoj kući i da stalno pita za nju i kada će se vratiti kući.

Milanovićeva, čim je videla majku i sestru, pitala je za muža Marka Kocića, koji je zbog nasilja izbačen iz rijalitija, i oca Tomu, pa tek onda za svoje dete.

Pitala za muža i oca

- Kako je Marko? Šta on radi? Je l‘ dobar? Ne vara me? Ne dovodi ljubavnice kući? Čuje li se s majkom? Kako je tata? - postavila je Divna brojna pitanja, a majka joj je odgovorila da je sve u redu.

- Marko radi po ceo dan s ujakom. Dobar je, nema kad da traži druge žene. Zove ga mama - rekla je Milijada.

Kada joj je pao kamen sa srca nakon saznanja da joj je suprug veran, zanimalo ju je šta joj radi ćerka.

- Kako je Kristina? Igra li se? Da li pita za mene? - pitala je Divna i dobila lažan odgovor.

- Eno je kod kuće, dobra je. Pita stalno za mamu, deda joj je najviše posvećen. I Marko dolazi da je vidi. Nemoj ništa da brineš - slagala je majka Milanovićevu, a zatim se njena sestra ubacila u razgovor.

- Super je Kristina. Mnogo je dobra. Jedva čekamo da dođeš kući.

foto: PrintScreen

Pozvali smo Divninu mlađu sestru za komentar i ona je potvrdila da kriju od rijaliti učesnice strašnu istinu.

- Odlučili smo da ne kažemo Divni za dete. Za nju je najbolje da ništa ne zna dok ne izađe napolje. Ovako bi samo brinula, bila bi nervozna. Mnogo bi se potresla, a to nije dobro za nju. U besu bi možda naudila nekome u rijalitiju. Kada dođe kući, ispričaćemo joj sve, pa će otići po svoje dete. Kad se već bori na televiziji, neka se bori do kraja - rekla je Milica za Kurir.

Neadekvatni uslovi

Divna i Marko ostali su bez ćerke 16. septembra prošle godine. Odlukom suda, socijalna služba iz Svilajnca oduzela im je dete zbog neadekvatnih uslova u kojima živi. Socijalni radnici došli su u dom Divninog oca Tome Milanovića u selu Gložane kod Svilajnca i predali rešenje o privremenom oduzimanju malene Kristine, koja je sutradan smeštena u hraniteljsku porodicu.

Samouverena

IDEM DO POBEDE!

Divna je dala obećanje da će preći sve prepreke koje joj se nađu na putu i da će pobediti u „Zadruzi“. Ona smatra da je najpopularnija i najzanimljivija u rijalitiju i da zaslužuje trijumf. Jednom prilikom je u razgovoru s jednim zadrugarom rekla da je ništa neće sprečiti da odnese nagradu.

- Ovde sam zbog para. Pobediću. Osećam to i znam - rekla je Divna.

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Svet / N. Kostić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track