BOJANA JE BILA NAJVEĆI TALENAT U UMETNIČKOJ ŠKOLI: Voditeljka ispričala zašto je njen otac želeo da tuče profesora!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENA

BOJANA JE BILA NAJVEĆI TALENAT U UMETNIČKOJ ŠKOLI: Voditeljka ispričala zašto je njen otac želeo da tuče profesora!

Stars -

Bojana Ristivojević, voditeljka "Parova", interes za slikarstvo pokazala je u ranom detinjstvu, kada se kao najtalentovanija učenica upisala u umetničku školu u Šapcu.

Međutim, umesto da talenat razvija na Fakultetu likovnih umetnosti, Bojana je poslušala savet roditelja i upisala Pravni fakultet. Umesto u sudnici, Bojana danas red zavodi u vili „Parova“, o advokaturi ne razmišlja i slika kada god uhvati slobodno vreme.

foto: Kurir

"Postoji simpatična anegdota iz perioda kada sam krenula u umetničku školu. Imala sam samo osam godina i tata je odneo moje radove kod jednog profesora u Šapcu, koji je trebalo da proceni da li imam talenta ili ne. Profesor je bio zadovoljan onim što je video, ali nikako nije mogao da poveruje da sam ih ja radila. Ubeđivao je mog tatu da tako ne može da crta jedno dete, već odrasla osoba. Situacija je bila toliko napeta da je tata na kraju hteo da bije profesora, ali se, srećom, na kraju sve dobro završilo. Upisali su me u školu, a budući da sam bila najtalentovanija u grupi, nisam plaćala školarinu", započinje Bojana kroz smeh priču.

Ona je priznala da je advokatura nikada nije zanimala, pa i da je zbog oca završila Pravni fakultet.

foto: Instagram Printscreen

"Roditelji su želeli da se bavim advokaturom, a tata mi je stalno pričao "da nema hleba od četkice". Upisala sam Pravni fakultet, ali pošto me ta materija nikada nije istinski zanimala, završila sam na televiziji", iskrena je voditeljka.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track