DARKOVA BAKA NEUTEŠNA: Rekao nam je da se razvodi, Ana ima drugog!
Foto: Damir Dervišagić

NAKON SKANDALOZNOG SNIMKA

DARKOVA BAKA NEUTEŠNA: Rekao nam je da se razvodi, Ana ima drugog!

Stars -

Samo nekoliko sati nakon što je kao bomba odjeknula vest da je pevač Darko Lazić snimljen kako konzumira beli prah, usledio je još jedan šok.

Četvorogodišnji brak sa koleginicom Anom Sević, navodno je sporazumno razveden još pre dva meseca, a kako su preneli domaći tabloidi, bivši supružnici dogovorili su se da ostanu u dobrim odnosima zbog ćerke Lorene.

Iz istog razloga, pišu tabloidi, Ana i Darko su se dogovorili da se ne oglašavaju niti pojavljuju u javnosti. Zbog toga, ekipa “Alo!” novina uputila se u Brestač, gde i dalje žive Darkovi roditelji i baka Milka, kako bi saznali koliko ima istine u onome o čemu bruji cela Srbija.

"Bio je, za Badnje veče je baš dolazio, a od tada mira nemamo. Kazao nam je da se razvodi od Ane, jer mu je priznala da ima drugoga. Ona sada priča da su se razveli pre dva meseca, a to nije tačno. I ovo sada što pričaju da se drogira, sve mu je to ona smestila. Neka se sada vadi kako zna. Pa da se drogira, da li bi imao toliki stomak, kažite vi meni. Žao mi ga je, nemam reči da vam opišem, toliko se opteretio zbog svega ovoga", kaže Darkova baka Milka.

foto: Instagram Printscreen

(Kurir/Alo, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJEN BRAK PRATE SKANDALI: Pričalo se da se razvodi od Darka, a evo šta mu poručuje...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track