MARINA TUCAKOVIĆ OTKRILA TAJNU: Moji sinovi su Brenu hvatali za guzu!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Hit priča

MARINA TUCAKOVIĆ OTKRILA TAJNU: Moji sinovi su Brenu hvatali za guzu!

Stars -

Čim bi ušla u našu kuću, stariji Miloš bi joj rekao: „Ajmo u drugu sobu“, a Laća bi je štipnuo. Bili su klinci, a ona ih je seksualno privlačila

Marina Tucaković otkrila je da su njeni sinovi bili ludo zaljubljeni u najveću balkansku zvezdu Lepu Brenu.

Poznati tekstopisac u pevačicinom dokumentarnom filmu „Godine Slatkog greha“ prisetila se kako je njen pokojni sin Miloš Radulović Brenu krišom zvao u svoju sobu, dok ju je mlađi Milan Radulović štipkao za zadnjicu.

Fascinirala ih

- Čim Brena uđe u našu kuću, moj stariji sin Miloš bi joj rekao: „Ajmo u drugu sobu“, a Laća bi ono, malo za guzu. Bili su klinci, a ona ih je bukvalno seksualno privlačila - rekla je Tucakovićeva u dokumentarcu.

Tim povodom pozvali smo Marinu, koja je za Kurir ponovila da su Miloš i Milan do ušiju bili zaljubljeni u pevačicu, zbog koje su padali u nesvest kad im je dolazila u goste.

- Brena je stvarno bila fascinantna. Dolazila je kod nas kući još dok se nije udala za Bobu. Tada je baš bila u jeku popularnosti. Moja deca su bila mala i obožavala su je, pogotovo pokojni sin Miloš. Imali su odličnu komunikaciju s njom, a ona ih je mnogo volela i posvećivala im se. Nisu oni bili bezobrazni i nepristojni, ali, znate kako, ipak su muškarci. Dopadala im se u svakom pogledu. Ona je bila potpuno čudo za njih. U to vreme smo se češće viđali s njom, nekako je sve bilo drugačije. I danas smo jako bliske, ali nekada je to bilo mnogo češće i lepše. Kad se udala za Bobu, nastavila je i dalje da dolazi u našu kuću, gde je uvek dobrodošla - rekla je Tucakovićeva.

foto: Zoran Kuzmanović

Padala na bini

Brena o ovome nije pričala u dokumentarcu, ali jeste o mnogim blamovima, među kojima su padovi na bini.

- Nikad nisam razmišljala o koreografiji, već smo Slatki greh i ja imali svoje posebne korake. Volela sam spontanost, dobru atmosferu i kontakt s publikom. Uglavnom sam samo gledala u ljude, a ne kuda idem i dokle je bina. Ti moji padovi postali su originalni i specifični. Ono što je najviše skandalizovalo našu posebnu moralnu javnost jeste to što sam završavala na ramenima mog harmonikaša i to što sam dizala desnu nogu. I tu nogu na jednom koncertu podigla tako jako da sam udarila sebe direktno u glavu. Brzo sam se digla i nastavila - rekla je Brena u filmu „Godine Slatkog greha“, koji je emitovan na Prvoj.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Zoran Kuzmanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja