ONE SU NAJPOPULARNIJE: Uzbekistanci gotive Seku, a evo gde po svetu obožavaju Karleušu, Cecu i Seve!
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

PODACI GUGLA

ONE SU NAJPOPULARNIJE: Uzbekistanci gotive Seku, a evo gde po svetu obožavaju Karleušu, Cecu i Seve!

Stars -

Gugl ima opciju da prikaže koji termini se najviše pretražuju u određenim delovima sveta, ali i da rangira najpopularnije.

Po njihovoj statistici, imena Svetlance Cece Ražnatović, Severine, Seke Aleksić i Jelene Karleuše nisu poznata samo u našim krajevima, već se pretražuju širom sveta.

Preciznije, Sekino ime se u poslednjih godinu dana pretraživalo u čak 26 različitih država, Cecino u 33, Severinino u 34, a Jelenino u 35.

foto: Stefan Jokić

Prema njihovim podacima, ime Jelene Karleuše se najviše “guglalo” u Severnoj Americi, Indoneziji, državama Evrope kao što su Španija, Engleska, Nemačka, Švedska, Norveška i Turska. Njeno ime se takođe najviše pretraživalo i u Srbiji i Bosni i Hercegovini, dok je Severina bila popularnija u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Za Severinu se takođe čulo i u Rusiji, Francuskoj, Italiji, Poljskoj, Mađarskoj, Austriji, Rumuniji i Bugarskoj, ali i Australiji, Brazilu i Indiji.

foto: Kurir

U odnosu na mlađe koleginice, Ceca je bila natraženija u Albaniji, a Seka je posebno zanimljiva u Finskoj.

Kada je muzika u pitanju, odnosno pretraživanja na Jutjubu, situacija je potpuno drugačija, jer tamo dominira plava boja.

Ceca je definitivno najslušanija pevačica, a njeni hitovi se slušaju širom Evrope, Rusije, Australije i Amerike.

foto: Dragan Kadić

Severina ostaje najpopularnija u Hrvatskoj, Mađarskoj i Poljskoj, dok Jelena nastavlja da dominira Turskom.

Zanimljiva je i karta koja prikazuje statistiku pretraživanja fotografija na Guglu, jer se tu pojavljuju i druge države sveta.

Prema ovim podacima, Cecine slike se najviše traže u Kanadi, Indiji, Australiji, Bugarskoj, Rumuniji i naravno Srbiji. Severinine u Hrvatskoj i Mađarskoj, u državama Južne Amerike kao što su Brazil, Argentina, Bolivija i Kolumbija, ali i na Tajlandu, Japanu i Novom Zelandu.

Karleušine slike se traže u ostalim krajevima Evrope, uključujući i Rusiju, Sjedinjene Američke Države, Meksiko, Peru, Saudijsku Arabiju, Irak, Iran, Egipat, Senegal, Južuj Afriku, Indoneziju i Maleziju, a Sekine fotke traže se i u Uzbekistanu.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir/cdm.me, Foto:Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) KARLEUŠA, CECA, ALI I JEDAN VRELI TVERK: Ovih 5 klipova naših zvezda ste najviše gledali u 2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja