SAMO ŠUŠKE: Vidić slavio rođendan sa prijateljima, pa otkrio šta je dobio od Cece!
Foto: Damir Dervišagić

žurka sa najbližima

SAMO ŠUŠKE: Vidić slavio rođendan sa prijateljima, pa otkrio šta je dobio od Cece!

Stars -

Kreator je u jednom prestoničkom restoranu okupio mnogobrojene javne ličnosti povodom 47. rođendana, među kojima su bili Svetlana Ražnatović, Aco Pejović sa suprugom Biljanom i mnogi drugi. Slavljenik otkriva da je dobio praktične poklone.

Gde su pravi prijatelji koji te podržavaju godinima, tu su veselje i dobar provod zagarantovani. S ovim rečima bi se složio i Saša Vidić, koji je uživao okružen društvom sa estrade koje je predvodila Svetlana - Ceca Ražnatović.

Na pitanje šta je najzanimljivije dobio za rođendan kada su pokloni u pitanju, a posebno od Cece, Vidić je prvo rekao da je nepristojno o tome da priča, a onda u svom duhovitom maniru odgovorio:

#friends #party #love @craznatovic_official #bday

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on

"Ma samo lova. To je najbitnije, svi su mi dali lovu".

Saši Vidiću je rođendan zapravo 18. januara, ali je zbog putovanja slavio nedelju dana ranije.

"Kako na Maldive idem 19. ujutro, sve sam pomerio na 11. Trebalo je zapravo da pravim žurku 15, ali pošto nisu svi mogli da se organizuju zbog poslovnih obaveza, našli smo rešenje da to bude ipak 11. januar", kaže Saša Vidić.

Da je atmosfera bila na zavidnom nivou, priznao je i sam slavljenik. Njegovoj sreći nije bilo kraja, pa je svojim vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram delio snimke sa slavlja.

"Kako će biti nego fenomenalno kada si sa najbližim prijateljima. Šta više da očekujem nego odličan provod. Momci su se latili mikrofona, Ceki nije jer nije bio ni dogovor da neko peva", objasnio je Saša Vidić.

#friends #brother #party @adilmaksutovic #bday TNX @adilmaksutovic ?

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on

(Kurir/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track