SAV SVET MU SE SRUŠIO: Razveo se od 17 godina mlađe supruge, dobio starateljstvo nad decom, a onda je usledio PAKAO! Uradio je DNK...
Foto: Printscreen

PROŽIVLJAVA HAOS

SAV SVET MU SE SRUŠIO: Razveo se od 17 godina mlađe supruge, dobio starateljstvo nad decom, a onda je usledio PAKAO! Uradio je DNK...

Stars -

Vodoinstalater Janko Paunović, nakon razvoda od 17 godina mlađe supruge, dobio je starateljstvo nad dve devojčice, a onda je usledilo nešto šokantno.

Janko je saznao da ga je žena varala, te se odlučio na drastičan korak - da uradi DNK

Analize su pokazale da deca nisu njegova.

"U pitanju su dvojica imućnih muškaraca, jedan je vlasnik lanca autobusa, drugi salon automobila. Moje mišljenje je da je želela da ih "upeca" ako im rodi decu", rekao je gost rijalitija.

Odlukom da odradi DNK test i uveri se u istinitost ove tvrdnje, izgubio je pravo na starateljstvo i zbogtoga je zažalio.

"Advokat mi je rekao da je DNK test bio velika greška, u šta sam se kasnije uverio. Deca su na kraju završila u hraniteljskoj porodici", objasnio je gost "Parova".

Nakon što je saznao da nije otac dve devojčice, nad kojima je dobio staratestvo posle razvoda od druge supruge, Janko Paunović je saznao da i njegov otac zapravo nije njihov biološki otac.

Naime, Jankova majka mu je na samrti otkrila da njegov otac, takođe, nije njegov biološki roditelj.

"Sećam se da je jednom bila tuča između njih, kad sam bio dete, otac me je nazvao kopiletom. Ali, nisu me roditelji nikada opterećivali time", objasnio je gospodin Paunović.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Burne, osuđivane i zabranjene: Poznati parovi koji su svoju ljubav započeli u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track