SELMA BARJAMI PREŽIVELA PAKAO: Muž ju je zlostavljao, pa sa dvogodišnjim sinom izbacio na ulicu!
Foto: Dragan Kadić

TEŽAK ŽIVOTNI PERIOD

SELMA BARJAMI PREŽIVELA PAKAO: Muž ju je zlostavljao, pa sa dvogodišnjim sinom izbacio na ulicu!

Stars -

Pevačica Selma Bajrami uvek je nasmejana, pozitivna i spremna za šalu. Međutim, mnogi ne znaju da je ona preživela pakao, a o tome je nerado za austrijske medije pričala prošle godine. Naime, ona je pričala o teškom životnom razdoblju kada je sa malim detetom ostala na ulici, a potom joj je bivši muž uzeo sina i borba za naslednika trajala je godinama.

Ljubavna priča Selme Bajrami i Muje Musića počela je pre skoro šest godina kada je oca svog deteta upoznala na jednoj zabavi. Iskra ljubavi se brzo rasplamsala i njenoj sreći nije bilo kraja kada je saznala da je beba na putu.

#whenumisssomeone

A post shared by Selma Bajrami (@selmabajrami.star) on

"Ubrzo nakon venčanja mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim moj suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugog i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin Daris mogao da odrasta u domu bez svađa. Bilo je lakše planirati nego učiniti pa sam ostala sa dvogodišnjim detetom i dva kofera ispred vrata", ispričala je Selma Bajrami.

U tom trenutku ona je bila potpuno sama, nemački jezik nije dovoljno znala, a bila je pred finansijskim krahom jer nije radila. Ubrzo je našla stan i upisala kurs.

"Znala sam da moram da budem deo ovog grada ako želim da obezbedim svoje dete", rekla je Selma.

#You cannot lose what you never had #thebeastisback

A post shared by Selma Bajrami (@selmabajrami.star) on

Iako je pokušala da ima normalnu komunikaciju sa suprugom, on je odlučio da joj oduzme dete.

"Prošla sam kroz strašnu agoniju. Daris je bio mali ali osetio je da se nešto dešava, nije mu bilo jasno zbog čega više nismo zajedno. On je počeo da se povlači u sebe i da teško govori. Odveli smo ga kod psihologa i na sreću utvrđeno je da je imao barijeru zbog dva jezika na kojima je govorio", ispričala je Selma Bajrami.

Ona je danas prevazišla prepreku i kaže da je konačno srećna.

"Ne ograničavam njegov odnos sa ocem jer znam da smo mu oboje potrebni za normalno odrastanje. Trudim se da sa sinom, uprkos tome što je moj posao specifičan, provodim što više vremena", rekla je Selma.

#hello #balmain #loubotinheels

A post shared by Selma Bajrami (@selmabajrami.star) on

(Kurir/Blic, Foto:Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vesti o njihovoj smrti šokirale su čitav region: Domaće ličnosti koje je javnost sahranila pre vremena (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track