Najnovije vesti

(VIDEO) MATORA KROZ SUZE: Mama, tvoja ćerka nije narkomanka! Zorana se izvinila a onda je nastao pakao!
Foto: Printskrin

LAŽNE OPTUŽBE

(VIDEO) MATORA KROZ SUZE: Mama, tvoja ćerka nije narkomanka! Zorana se izvinila a onda je nastao pakao!

Stars

Nakon što je produkcija hitno iznela Jovanu Tomić Matoru kako bi se testirala na narkotike, ona se sa negativnim rezultatima vratila u rijaliti a onda poslala potresnu poruku svojoj mami.

Naime, Matora se kroz suze obratila svojoj porodici i na taj način uzdrmala sve učesnike rijalitija.

 

"Prvo želim da se izvinim svojoj porodici što sam uopšte dozvolila ovako nešto da se desi ovde. Nisam ja kriva, izvinite. Ćerka vam je priznala ovde da je biseksualka, još da ispadne je i narkoman, to je baš lepo, treba porodica da se ponosi s tim. Znam da moji plaču, da je kući katastrofa... meni je savest mirna", rekla je ona i nastavila:

 

"Niste svesni kakvu ste lavinu izazvali i štetu napravili, ne samo mojoj porodici, nego i samoj produkciji. Rađena su mi dva testa, jedan iz krvi koji je direktno poslat u Nemačku na ispitivanje, drugi iz urina, i oba su negativna", objasnila je Jovana.

foto: Printskrin

A onda se obratila direktno svojoj mami:

 

"Želim da kažem mojoj mami, da tvoja ćerka nije narkoman, javno ti se izvinjavam, i ti i tata treba da budete ponosni jer nijednog trenutka, nikada nisam ovde slagala. Niti se stidm niti kajem, a nek' svakom ide na dušu kako i šta priča", zaključila je Matora.

 

Nakon toga Zorana je ustala da se izvini Matoroj, jer je ona sve zakuvala.

foto: Printskrin

"U tom periodu ja sam bila u katrastofalnom stanju, Jovana je neko ko je uvek zaista pričala iskreno o sebi i svom životu i kroz neke njene priče ja sam zaključila na svoje nahođenje neke stvari... Ja se javno izvinjavam Jovani i njenoj porodici, ali mi je mnogo krivo što ta priča nije potegnuta do danas. Krivo mi je što Sanja i Andrijana koje su znale za to, nisu komentarisale", ispričala je Zorana i nastavila:

 

"Ljudi, ja sam iskrena osoba, ja ne znam da lažem. Ja sam posle toga sela na ovu je*enu klupu i pomislila: "Je*o te, mogla sam da izvučem...". Tu noć sam popi*dela i svašta sam rekla, i ta situacija je dovela da izgovorim to što sam rekla. Ja sam to tako videla u tom trenutku, učinilo mi se, i izvinjavam se."

Međutim, to je bio samo početak nove svađe, Zorana je počela da se prepire sa Andrijanom i Sanjom, i nastao je totalni haos.

 

Pogledajte šta se još dogodilo:

(Kurir.rs)

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) IZLAZI SVAKO VEČE, SVI BI NA NJU DA LIČE: Cecina ćerka otkrila kakav je u stvari njen život! POGODILO JE SVE!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...