(VIDEO) VODILI SU LJUBAV U RIJALITIJU, OSTALA JE TRUDNA PA IZGUBILA BEBU: Filip se  ZALEDIO kad je UGLEDAO da ulazi hladnog pogleda
Foto: Printscreen

BIĆE HAOS

(VIDEO) VODILI SU LJUBAV U RIJALITIJU, OSTALA JE TRUDNA PA IZGUBILA BEBU: Filip se ZALEDIO kad je UGLEDAO da ulazi hladnog pogleda

Stars -

Marija Ana Smiljanić, bivša devojka Filipa Đukića, ušla je u rijaliti, a pred sam ulazak je rekla da ne može da prepozna svog bivšeg dečka.

"Definitivno ću morati ponovo da se upoznam sa njim, on je potpuno drugačiji napolju. Pružiću mu ruku, sve kako treba", rekla je Marija Ana. Ona smatra da se Kija i Zorana ne dopadaju Filipu, jer kako kaže, nisu njegov tip i dodaje da je neko vreme bila ljuta na Filipa, ali ga je prebolela.

Ne znam koja devojka bi ga trpela, ja sam ga trpela godinu i po dana - rekla je Marija Ana i dodala da Filip ima neke svoje "bubice". Ona nije želela da priča previše o njihovom odnosu, jer ne zna šta će se dešavati u "Zadruzi".

foto: Printscreen

"Nemam neki plan da li će se osećanja vratiti. Sad kad ga gledam, meni je svejedno. Videćemo da li će se emocije vratiti. Ja ne bih volela, jer on nije dečko za mene, ali videćemo", rekla je Smiljanićeva i dodala da u rijaliti ulazi radi sebe i svog posla. Neposredno pred ulazak, buduća zadrugarka je otkrila da je jedno vreme izdržavala Filipa dok nije imao posao. Ona se nada da će joj Đukić vratiti novac koji joj duguje.

Podsetimo, Marija Ana Smiljanić postala je poznata javnosti kao učesnica "Farme 7". U rijalitiju je započela vezu sa Filipom Đukićem, koju su nastavili i van kapije imanja. Marija Ana je nakon "Farme" ostala u drugom stanju sa Filipom, ali nažalost je izgubila bebu. Njena veza sa Đukićem nije opstala, pa su nakon nekoliko meseci raskinuli.

(Kurir.rs/Foto Pritnscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) FATALNA PLAVUŠA U MREŽASTIM ČARAPAMA: Jelena Karleuša pokazala šta radi u bekstejdžu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja