Najnovije vesti

HRVATSKA DISCIPLINUJE VELIKOG BRATA: Kaznila televiziju sa 8.000 evra zbog pijanstva u rijalitiju!
Foto: Printscreen/Youtube

KRŠENJE PRAVILA

HRVATSKA DISCIPLINUJE VELIKOG BRATA: Kaznila televiziju sa 8.000 evra zbog pijanstva u rijalitiju!

Stars

Počele su da stižu i prve kazne za emitovanje rijaliti programa. Doneta je odluka da medijska kuća mora da plati skoro 8.000 evra za kršenje pravila. Reč je o hrvatskom RTL-u.

Prekršajni sud u Zagrebu je saopštio da ova medijska kuća mora da isplati novčanu kaznu i to zbog prekršaja koji je nastao tokom poslednje emitovane sezone rijalitije "Veliki brat". Glavni akteri problematičnog videa, zbog kojeg su i tuženi, su Stefani Banić i Ervin Mujaković.

foto: Printscreen

Građani u Hrvatskoj su scenu u kojoj je Stefani bila pripita osudili i prijavili kao neadekvatnu. Reagovala je i Agencija za elektronske medije i prihvatila tužbu.

Problematično je bilo i to što Stefani ne može da se pomeri pod uticajem alkohola, a Ervin je nosi do krevet. Nakon toga je priznala da se jedino seća trenutka kada je počela da meša pivo i votku.

Prekršajni sud je televiziji izrekao kaznu od oko 55.000 kuna, što iznosi oko 8.000 evra jer su ove scene mogle pogubno da utiču na mlade, pogotovo decu.

I Srbija obožava ovaj rijaliti, a sporna scena je emitovana tokom sezone 2015/2016. koja je prikazivana na našoj Tv "B92" i na hrvatskom RTL.

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OD OVE TEZGE BOLJU NIJE MOGLA DA NAĐE: Sandra Afrika snimala koleginicu na radnom mestu! EVRIĆI SAMO STIZALI...

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...