ANA SEVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON SAOPŠTENJA DA SE RAZVODI: Pevačica se ponašala neverovatno bahato!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

NERVOZNA

Stars

Pevačica Ana Sević i dalje je u žiži javnosti posle skandala sa snimkom na kojem se vidi njen još uvek zvanični suprug Darko Lazić kako šmrče beli prah.

Odmah nakon toga je usledila vest da njih dvoje već mesecima ne žive zajedno.

foto: Damir Dervišagić

Darko i Ana prošle nedelje su izdali i saopštenje tim povodom, a Ana se danas pojavila na Grandu, na snimanju jedne emisije, koju vodi već nekoliko sezona.

Sve vreme uz nju je bilo Grandovo obezbeđenje, koje nije dozvoljavalo da se pevačici priđe.

foto: Damir Dervišagić

Produkcija je u Anino ime poručila novinarima:

"Da li treba da se svađamo? Ana Dević ne želi da daje izjave, možete da izađete iz studija. Ako čekate samo Anu, džaba čekate", rekli su.

Kurir.rs/Blic, Foto: Aleksandar Jovanović