PRVI DIVNIN MUŽ DRUŽI SE SA SADAŠNJIM Almir: Marko mi nabacuje sedam žena!
Foto: Svet / N.Kostić, Privatna Arhiva

Španska serija

PRVI DIVNIN MUŽ DRUŽI SE SA SADAŠNJIM Almir: Marko mi nabacuje sedam žena!

Stars -

Zamislite, ta budala Marko me je zvao i hoće da mi nabaci neke ženske. Kaže, ima on sedam žena za mene. Pa šta je on, Sulejman Veličanstveni?!

Prvi muž Divne Milanović Almir Asanović tvrdi da mu njen sadašnji suprug Marko Kocić nabacuje žene. Pilot kaže da ga bivši učesnik „Zadruge“ često zove i nudi mu devojke za jednu noć jer se plaši da se Divna ponovo ne zaljubi u njega.

- Zamislite, ta budala Marko me je zvao i hoće da mi nabaci neke ženske. Kaže, ima on sedam žena za mene. Pa šta je on, Sulejman Veličanstveni?! Lud čovek totalno. On se plaši da će Divna ponovo da se zaljubi u mene kad budem ušao u rijaliti i zato želi da mi zamaže oči. Ja nisam budala kao on, ne trebaju meni njegove žene, a ne treba mi ni Divna, ja samo želim da mu dokažem da ona nije tako smerna i čedna kao što se predstavlja. Jedva čekam da uđem u rijaliti jer bi on totalno poludeo, pošto je on izbačen zbog nasilja, a ja ću samo da širim ljubav i da obigravam oko Divne. Ima da se raspilavi kao pečurka - kaže Almir.

foto: SVET N. Kostic

Divna je Almira ostavila posle dva meseca, ali on je spreman da je ponovo zavede.

- Reći ću joj da prva ljubav zaborava nema. Pevaću joj serenadu, kuvaću joj kafu. Reći ću joj: „Dođi da te poljubim, mače moje.“ Neću da vičem na nju. Ja ću da kažem: „Odi da te bubi tvoj Almi, ti si moja prva ljubav, moja žena. Zašto nisi ostala u mom srcu?“ Marko bi poludeo - rekao je Almir.

Kurir / LJ. S.

Foto: Privatna arhiva, Svet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track