Najnovije vesti

PRVI SUSRET POSLE SVAĐE: Prija oprostila Karleuši što ju je nazvala seljančicom
Foto: Vladimir Šporčić, Dragana Udovičić

Šou

PRVI SUSRET POSLE SVAĐE: Prija oprostila Karleuši što ju je nazvala seljančicom

Stars

Pevačice koje su zaratile zbog Cece Ražnatović u petak se srele u avionu u kojem su sedele jedna do druge tokom leta za Beč
 

Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović pre dva dana su se srele u avionu kojim su, sedeći jedna do druge, zajedno letele za Beč. To je bio njihov prvi susret posle duže vremena prilikom kojeg su se jedna drugoj učtivo javile.


Ovim je, po svoj prilici, stavljena tačka na njihov kratak, ali žestok sukob koji je nastao prošle godine, kada je JK poručila Breninoj snajki da je seljančica jer je obrisala njen komentar na Instagramu u kojem je vređala Cecu Ražnatović.


Prijovićka je, odmah po dolasku na aerodrom, od medija saznala da je očekuje bliski susret s Jelenom.

 

- Pozdraviću je, jer se ja uvek svima javim. Nemam problem ni sa kim, nisam tip osobe koji se svađa - rekla je Aleksandra.

foto: Marina Lopičić

Rečeno - učinjeno. Čim je ušla u avion, shvatila je da je njeno sedište odmah pored Jeleninog. Prema rečima našeg izvora, Prija se prva javila Jeleni, koja joj je takođe odgovorila pozdravom.


Karleuša je inače bila zatečena kada je pre ulaska u avion srela brojne novinarske ekipe koje su došle na aerodrom samo kako bi ispratili njen susret sa Aleksandrom.

 

- Vi ste došli zbog nas? U šoku sam. Šta da vam kažem, drago mi je što i Aleksandra koristi usluge avio-transporta kao i ja. Da sam znala da ćete doći, našminkala bih se - rekla je šaljivo JK.


Kurir / I. E.

 

Foto: Vladimir Šporčić, Dragana Udovičić

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KARLEUŠA I PRIJOVIĆKA PRVI PUT NA ISTOM MESTU: Evo šta su rekle jedna o drugoj kada su stigle na aerodrom!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...