POSLE BOKIJEVIH UVREDA OGLASIO SE ŽIRI ZVEZDA GRANDA: Podigla se velika prašina, a evo šta su oni poručili legendarnom muzičaru!
Foto: Damir Dervišagić/Promo

NJEGOVE REČI IZNENADILE SU SVE

POSLE BOKIJEVIH UVREDA OGLASIO SE ŽIRI ZVEZDA GRANDA: Podigla se velika prašina, a evo šta su oni poručili legendarnom muzičaru!

Stars -

Nakon što je legendarni klarinetista Božidar Boki Milošević uputio niz uvreda na račun članova žirija "Zvezda Granda", na srpskoj estradi se podigla velika prašina, a reči velikog muzičara iznenadile su sve koji su bili meta njegovih prozivki.

Međutim, Bokijev sin Milan je otkrio da je Milošević sve izjavio zbog narušenog zdravstvenog stanja i pozvao sve njegove kolege da imaju razumevanja, što su oni i učinili.

Naime, Dragan Stojković Bosanac je rekao da će o Bokiju uvek imati lepo mišljenje i da se nije naljutio na njega posle pogrdnih reči kojih je uputio na račun ekipe žirija kojem i on pripada.

foto: Printscreen

"Bokiju želim da što pre ozdravi! Uvek ću imati razumevanja za muzičara kao što je on i želim mu sve najlepše", rekao je Bosanac, sa kojim se složila i Viki Miljković.

"Cenim ga i poštujem i tako će zauvek biti! Želim mu brz oporavak i volela bih da ga vidim uskoro", kaže Viki.

foto: Printscreen

Snežana Đurišić, koja je više puta isticala da joj je Boki mnogo pomogao tokom karijere, kaže da ne postoji ništa što bi promenilo pozitivnu sliku o njemu.

"Bokiju ništa ne zameram, gajim veliko poštovanje prema njemu i tako će ostati", zaključila je Snežana.

foto: Damir Dervišagić

Saša Popović je bio nedostupan za komentar, a pre nekoliko dana je u emisiji "Ćirilica" izjavio da ne bi komentarisao Miloševićeve prozivke, ali da o muzičaru ima dobro mišljenje."

"Poštujem ga jer je profesor muzike i zaista ne bih komentarisao to što je izjavio", rekao je Popović dok Jelena Karleuša nije bila dostupna za komentar.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Alo, N.Marić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track