Najnovije vesti

PRODUKCIJA PAROVA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE O OTMICI: Mirela je tog dana molila da ne ide u grad! Imamo sve Nešine poruke i molimo nadležne da reaguju!
Foto: Printscreen

ZABRINUTI

PRODUKCIJA PAROVA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE O OTMICI: Mirela je tog dana molila da ne ide u grad! Imamo sve Nešine poruke i molimo nadležne da reaguju!

Stars

Skandal o otmici Mirele Lapanović ne jenjava, a produkcija rijalitija "Parovi" pokušava da dođe do prave istine i apeluje na tužilaštvo da učine sve samo da njihova bivša stanarka bude u redu.

Naime, nju je oteo partner Neša Vuković, a nakon što se Mirela navodno oglasila i rekla da je samovoljno pristala da ode sa Nešom i da je sve u redu, produkcija je i dalje zabrinuta.

foto: Prinrscreen/Happy

Oni su otkrili do sada nepoznate detalje o ovom slučaju.

 

"S obzirom na to da smo čuli na koji način je Mirela oteta, mi apelujemo na tužilaštvo da se ovaj slučaj ne posmatra olako, već kao ozbiljno krivično delo. Mirela je taj dan zamolila produkciju da ne ide u grad, zamolila je i Mladena da ide umesto nje. Ona je nakon toga dala izjavu za jedne novine, a izjavila je jako malo, navodno im je preneto da je Mirela trpela maltretiranja od Milija i da je zbog toga otišla sa Nešom, ali mi možemo da potvrdimo da je Neša taj koji je zvao produkciju da se Mili udalji od Mirele, jer je ljubomoran. Neše je sve te poruke obrisao, ali mi nismo i rado ćemo ih pokazati tužilaštvu i policiji. Ovom prilikom apelujemo na Mirelu da nam se javi, kako bi znali da je ona dobro i da ovo nisu Nešine reči", glasi saopštenje produkcije.

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Printskrin)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...