TEŠKA SUDBINA TAKMIČARA ZVEZDE GRANDA: Milan Bukilić progovorio o smrti sestre i SAMOUBISTVU OCA, a onda im posvetio ovu pesmu
Foto: Printscreen

ŽIVOT GA NIJE MAZIO

TEŠKA SUDBINA TAKMIČARA ZVEZDE GRANDA: Milan Bukilić progovorio o smrti sestre i SAMOUBISTVU OCA, a onda im posvetio ovu pesmu

Stars -

Milan Bukilić, takmilar Zvezda Granda koji je svojim pevanjem skrenuo pažnju na sebe, godinama je gubio bližnje. Prvo mu je umro deda, zatim sestra, a potom je njegov otac izvršio samoubistvo.

- To je davno prošlo. Život ide dalje. Pokušaću da opravdam sva njegova očekivanja i ulaganja u moju muzičku karijeru. To je moja misija - kaže Milan.

- Život se menja kada ostaneš bez svega što si imao. To me je još više motivisalo da napravim muzičku karijeru. Znam kako je imati pa nemati. Skroman sam, ne želim da se zanosim stvarima kojima se zanosi današnja omladina - skupi automobili, alkohol, narkotici. Vidim sebe kao normalnu osobu. Sve što mi se dešavalo ima velikog udela u kreiranju mene kao osobe.

foto: Printscreen

On ističe i da će tokom takmičenja posvetiti pesmu ocu, ali ima i svoju autorsku numeru koja najbolje opisuje tragičnu sudbinu oca.

- Posvetio sam mu pesmu "Pismo". To je autobiografska pesma, oproštajno pismo koje mi je ostavio. Mnogo je emotivna, teška za slušanje. Nekoliko puta sam se pokajao što sam je izbacio, što sam opevao svoju životnu priču. Ali želeo sam da mu je posvetim. Kao što fudbaler pokloni go, slikar naslika, tako i ja jedino mogu zahvalnost da prenesem pesmom. Cela situacija je prepričana kroz tu pesmu. I ne volim da je slušam, možda sam je otpevao svega dva puta - kaže Milan Bukilić.

foto: Printscreen

On otkriva da je imao svega 11 godina kada se desila tragedija i da tada nije bio svestan situacije.

- Da mi se to sada desilo, mnogo teže bih podneo. Ali došlo je vreme da drugačije razmišljaš, gledaš sutra, ne juče - ističe on.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track