SAMO DA NE BUDEM KAO MOJI RODITELJI: Hrvatska starleta se vratila veri, pa potresnom porukom za sve okrivila PORODICU
Foto: Printscreen/Facebook

OKRIVILA RODITELJE

SAMO DA NE BUDEM KAO MOJI RODITELJI: Hrvatska starleta se vratila veri, pa potresnom porukom za sve okrivila PORODICU

Stars -

Poznata Hrvatica Simona Mijoković, koja je godinama privlačila pažnju svojim ponašanjem se, mnogo se promenila.

Nekadašnja starleta, danas je posvećena porodici i okrenuta religiji pa svojim objavama na društvenim mrežama često i iznenadi javnost.

U najnovijoj je istakla da ne bi želela da se prema svojoj deci ophodi onako kako su njeni roditelji prema njoj.

"Ne želim i NE smem nikoga da osuđujem ili da upirem prstom, zato to uvek pokušavam da opišem vlastitim primerom. Odgajana sam u potpunoj slobodi. Znači “sve“ mi je dopušteno. Često to uspoređujem s “ulica me odgajala“. Danas, kada gledam svoju decu, jedina mi je želja da ne budem roditelj kakve sam ja imala. To je moja istina. Iako za moje roditelje nije prihvatljiva jer smatraju da su mi “sve“ dali, opet moje srce svedoči da nisam dobila onu ljubav i brigu o svojoj duši koju danas moje srce daruje mojoj djeci – napisala je Simona.

Tom prilikom je otkrila i prilično teške okolnosti u kojima je odrasla, ali i neraščišćene porodične odnose.

"Danas moj tata tvrdi da je mama kriva za moje vaspitanje tj. on "pere ruke" k'o Pilat. Ipak, ona ga je ostavila i otišla s drugim u Sloveniju i ona je imala starateljstvo. Nažalost, to starateljstvo – talent – zakopala je u zemlju. Oni imaju svoju istinu, a to je da sam ja od sve dece u porodici bila crna ovca. Razlika je u tome što sam ja sve grehe priznala, dok drugi ćute o svojim problemima u porodici... Ali tu je jedini Pravedni Sudija Isus Hrist koji sve vidi i zna. To je moja potvrda i radost. Što znam da je Bog uz mene. I nije me, uprkos tome što sam crna ovca u porodici, napustio nego je pošao za mnom. Moj Pastir Dobri Isus", napisala je Simona koja je sada u srećnom braku i i te kako posvećena religiji.

(Kurir.rs/Vecernji/Foto Printscreen/FB)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD CECINE ĆERKE: Svi su zanemili kada su videli s kim je Anastasija u krevetu! ŠOK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja