Čola Tuzlacima: Što se više družimo sve je lepše
Foto: Tip.ba

Koncert na Tušnju

Čola Tuzlacima: Što se više družimo sve je lepše

Stars -
Posle nesrećnog rata prvi koncert u BiH je bio u Tuzli, i nekako je bilo stegnuto, ali eto, što se više družimo sve nekako postaje lepše i lepše. Ja ovde imam dosta prijatelja i raje sa kojom sam studirao, a u svemu tome naravno nas i muzika veže, rekao je Čolić

TUZLA - Poslednje junske večeri pred nekoliko hiljada svojih obožavatelja Zdravko Čolić na tuzlanskom stadionu ˝Tušanj˝ održao je svoj solistički koncert. Reke posetilaca su se, nekoliko sati pre početka, slivale ulicama koje vode prema ˝Tušnju˝. Kada se Čola pojavio na bini euforija koja je danima vladala u gradu soli jednostavno je eksplodirala.Koncert je započeo pesmom ˝Sinoć nisi bila tu˝ kojom je sve svoje fanove još jednom podsetio na vreme kada je počeo da osvaja muzički svet u celom regionu. Noć su obogatili i hitovi sa poslednjeg albuma, među kojima je i ˝Javi se˝, ali i nešto stariji kao što je ˝Čija je ovo zvezda˝, ˝Ajde, ajde, Jasmina˝, ˝Pusti, pusti modu˝, ˝Ruška˝… Izuzetno raspoložen za susret sa predstavnicima medija, neposredno pred početak koncerta, Zdravko Čolić je kazao da mu je izuzetno drago što ponovo nakon skoro pet godina nastupa u Tuzli, gradu za koji ga vežu lepe uspomene, ali i brojni prijatelji, prenose tuzlanski mediji.

˝Posle nesrećnog rata prvi koncert u BiH je bio u Tuzli, i nekako je bilo stegnuto, ali eto, što se više družimo sve nekako postaje lepše i lepše. Ja ovde imam dosta prijatelja i raje sa kojom sam studirao, a u svemu tome naravno nas i muzika veže. Kada se vratimo u neke sedamdesete-osamdesete i krenemo prema današnjim danima, zaista je jedna lepa razglednica muzike, prijateljstva, ljubavi i druženja˝, rekao je Čolić. Dodao je da posle Tuzle u planu ima odmor, nakon čega kreće u nove radne pobede, odnosno koncertiranja u Puli, Budvi, te Ohridu, a vrlo je moguće da će svojim nastupom u narednom periodu počastiti i Mostarce.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track