ŽIVOTNA PRIČA UČESNICE VELIKOG BRATA POTRESLA JE REGION: Deda je prevario našu polupismenu majku i završile smo u hraniteljskoj porodici!
Foto: Printscreen

BORI SE ZA SVOJU DECU

ŽIVOTNA PRIČA UČESNICE VELIKOG BRATA POTRESLA JE REGION: Deda je prevario našu polupismenu majku i završile smo u hraniteljskoj porodici!

Stars -

Učesnica rijalitija "Veliki brat", Antonija Čatipović (32) mnoge je dirnula u srce kada je pri ulasku u rijaliti rekla da je ušla zbog pobede kako bi svojoj deci obezbedila bolje uslove za život.

Antonija je imala teško detinjstvo, zajedno sa sestrom bliznakinjom Anom od koje je mlađa 45 minuta. Njihova tužna priča počinje kada su zbog dede obe s manje od godinu dana završile u usvojiteljskoj porodici.

"Naša biološka mama rodila nas je sa 16 godina, a budući da je bila polupismena, naš deda, a njen otac, na prevaru nas je poslao u drugu porodicu na usvajanje. Ispred nje je stavio papir i rekao da ga potpiše, objasnivši joj da potpisuje ugovor sa socijalnom službom, koja će joj osigurati siguran dom dok nas dve malo ne odrastemo jer ju je prvo izbacio na ulicu kada je saznao da je trudna pa je spavala kod prijateljica. Ali, taj papir, koji je potpisala bilo je zapravo odricanje od svih prava na decu", rekla je Ana.

Antonija i Ana su, naime, rođene dva meseca ranije pa su morale da budu u inkubatoru, a obe su jedva preživele, zbog čega je njihovoj biološkoj majci bilo još teže kada je s dve male bebe morala, skoro svaki dan da se seli od prijateljice do prijateljice.

Čim je mama potpisala papir, sledećeg dana je stigla socijalna služba i odvela nas. Završile smo u usvojiteljskoj porodici, u kojoj smo bile do naše treće godine. U porodici je bilo petoro dece, a nas je nakon toga usvojila jedna divna porodica", prepričava Ana. Za svoju sestru Antoniju ima samo reči hvale.

"Budući da leti prodaje ruže od šest popodne do šest ujutro, a zimi samo vikendom, treba joj novac ne bi li prehranila svoje devojčice o kojima se jedino ona brine", kaže Ana. Dodaje da joj sestra živi u jednosobnom iznajmljenom stanu, a želja joj je priuštiti deci normalan život.

(Kirir/RTL, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track