SKANDALOZNI INTERVJU MARKA DNK: Idem na masaže koje se završe seksom, najviše nas zabavlja grupnjak!
Foto: Printscreen

ISPRIČAO JE SVE

SKANDALOZNI INTERVJU MARKA DNK: Idem na masaže koje se završe seksom, najviše nas zabavlja grupnjak!

Stars -

Bivši učesnik rijalitija prestao je da se nada povratku tamo, pa je otkrio da uživa u životu i traži zamenu za svoju suprugu Divnu.

Marko Kocić, kog svi znaju iz emisije "DNK" i rijalitija, odlučio je da bez dlake na jeziku otkrije detalje o svom životu.

"Teško da ću opet ući u rijaliti. Postoji mogućnost da se to desi, ali ko zna kada će me pozvati sa „Pinka“. Više se ne nerviram već uživam i trudim se da vreme provodim na najbolji način. Zato jurim ženske i fazane", počinje priču Marko DNK i otkriva kojim poslom je počeo da se bavi.

foto: Kurir

"Ušao sam u biznis. Svakodnevno idem u lov sa svojim prijateljem Miletom, za kog su mnogi mislili da mi je novi šurak, jer se u selu pričalo da će njegova sestra zameniti Divnu. Tračali su da ću se oženiti Miletovom sestrom konobaricom, a ja sam samo provodio mnogo vremena s njima, jer imamo slična interesovanja", tvrdi Marko i otkriva o čemu je zapravo reč.

"Mile i ja smo krenuli redovno na masaže sa seksualnom završnicom. Našli smo u Svilajncu za petnaestak evrića finu damu koja ispunjava sve naše želje. Tu bude oralnog, vaginalnog i analnog seksa. Desi se ponekad i grupnjak, tako da se uvek lepo zabavimo", uverava Marko, koji ne krije da mu je Divna i dalje u srcu.

foto: Printskrin

"Moja žena zna da sam švaler, a sada kada nije pored mene, moram da se snađem. Priroda je jača od mene, a s obzirom na to da me žene jure, ne mogu da odolim", kaže Marko.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track