PAPARACO: Brena kao sav normalan svet!
Foto: Petar Đorđević/Story, Arhiva Kurira

Folk diva u šopingu

PAPARACO: Brena kao sav normalan svet!

Stars -

Najveća balkanska zvezda najpre je u jednom butiku birala garderobu za proleće, a potom je prešla u prodavnicu luksuzne obuće

Lepa Brena, po svemu sudeći, najviše voli da šopinguje u Beogradu.

foto: Arhiva Kurira

Vlasnicu „Granda“ paparaco Kurira spazio je u utorak uveče sa prijateljicom Katom u centru grada. Njih dve su stajale na semaforu, a potom su otišle u obližnji butik u kom se prodaje skupocena garderoba. Folk diva se ljubazno pozdravila sa prodavcima, a potom se bacila u razgledanje. Nijednog trenutka nije izvoljevala nego se ponašala kao sav normalan svet.

foto: Arhiva Kurira

Najveća balkanska zvezda je isprobavala majice, košulje, razgledala haljine, a najviše se zadržala u delu s prolećnim kaputima. U tom butiku su se zadržale oko pola sata. Odabrale su kombinacije koje im najviše odgovaraju, a potom napustile radnju.

foto: Arhiva Kurira

Ali tu se šoping nije završio. Njih dve su otišle do lokala s unikatnim cipelama. Brena je pogledala sve modele, a pažnju su joj najviše privukle srebrne cipele na štiklu s dijamantima. Kad ih je isprobala, shvatila je da joj na nozi stoje kao da su za nju pravljene, pa ih je odmah kupila a da za cenu nije ni pitala.

foto: Arhiva Kurira

Kurir / E.K.

Foto: Petar Đorđević/Story, Arhiva Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BRENIN SIN NA KVARNO SNIMAO RODITELJE: Uhvatio detalje kojima se nismo nadali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track