Najnovije vesti

(FOTO) GASTOZ I NE ZNA KAKO ĆE NAGRABUSITI: Brendon ne povlači tužbu, a ovo je PRAVI razlog za to! Nema veze sa POLOMLJENOM nogom
Foto: Promo

SUĐENJE U MARTU

(FOTO) GASTOZ I NE ZNA KAKO ĆE NAGRABUSITI: Brendon ne povlači tužbu, a ovo je PRAVI razlog za to! Nema veze sa POLOMLJENOM nogom

Stars

Bivši učesnik "Parova" Branislav Radonić Brendon ne odustaje od tužbe protiv Nenada Marinkovića Gastoza koji mu je slomio nogu na tri mesta.

 

"Suđenje sa Marinkovićem je zakazano za početak marta i od tužbe ne odustajem, jer nisam video nikakvu volju sa druge strane da se dogovrimo, kao ni kajanje već samu bahatost.

 

Brendon svakodnevno ide na terapije i oseća se sve bolje.

foto: Printskrin

 

"Moja noga srasta dobro i čeka me ozbiljna i duga rahabilitacija. Već danas idem na kontrolu u Institutu na Banjici", rekao je Brendon.

 

"Živim jedan savršno organizovan život čak i u ovakavom stanju. Moj oporavak i rehabilitacija su na viskom nivou i svakodnevnog rada sa stručnjacima, Pozitivan sam i vrlo optimističan, pa to utiče na moju potsvest i noću sanjam kako hodam i trčim po peščanim plažama!", rekao je bivši učesnik Parova. 

 

foto: Marina Lopičić

 Kurir.rs/Foto Promo

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) VATROGASCI I POLICIJA NA NASTUPU PRIJOVIĆKE: Evo šta se desilo!

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...