(FOTO) OCA I SESTRU JE IZGUBILA VEOMA RANO:  Srpska manekenka zarađivala je MILIONE, snimila reklamu sa Brusom Vilisom, a onda se potpuno povukla sa SCENE
Foto: Printscreen

njena životna borba

(FOTO) OCA I SESTRU JE IZGUBILA VEOMA RANO: Srpska manekenka zarađivala je MILIONE, snimila reklamu sa Brusom Vilisom, a onda se potpuno povukla sa SCENE

Stars -

Srpkinja Ivana Stanković, jedna od najuspešnijih manekenki u svetu, svojevremeno je zarađivala basnoslovne cifre u inostranstvu.

Kad me rodjak podseti kako je izgledala moja set-karta davne"92-ge...#modelingdays #dreams

Објава коју дели ivana stankovic (@ivanazstankovic) дана

Krasila je stranice mnogih najpriznatijih modnih časopisa, snimala kataloge za razne brendove, radila za gotovo sve vodeće kreatore, sa Brusom Vilisom snimila reklamu za naočare “polis”, pistom prošetala uz Lindu Evanđelistu, Evu Hercigovu, Naomi Kembel, Kejt Mos i Klaudiju Šifer, u Italiji snimila spot sa jednim tamošnjim bendom.

Prisecam se lepe saradnje sa ALLEGRA COLLEZIONI...#allegra #milosnadazdin #fashion

Објава коју дели ivana stankovic (@ivanazstankovic) дана

Život ovu manekenku nije mazio, bila je veoma prvržena uz baku, bez koje je ostala pre tri godine.

foto: Printscreen

"Pola moje porodice, nažalost, nije među živima. Najvažnija osoba u mom životu, moja baka. Ona je meni bila sve. Volela sam je najviše na svetu. Imala je 85 godina, ali mogla je da ima i 105, isto bih je volela i isto bi mi bilo teško. Bila mi je zamena za sestru, drugaricu...", pričala je Ivana nakon smrti bake.

foto: Printscreen

"Moja baka je pratila sva dešavanja, bila je neko ko se u sve razume, bila je jaka, posebna. Dosta ličim na nju, mada sam zaista srećna što sam uz nju imala i oca i majku koji su uvek bili uz mene i naučili me pravim vrednostima. Nažalost, izgubila sam oca i mlađu sestru veoma rano i čitav sam život patila za njima, ali sam sebi objasnila da su oni sada na nekom boljem mestu i da ću, ako živim ispravno i pošteno, možda zaslužiti da im se jednog dana pridružim", kaže manekenka, koja uprkos svemu ne skida osmeh.

Odlazi. #2017

Објава коју дели ivana stankovic (@ivanazstankovic) дана

Posle 20 godina šetnje po svetskim modnim pistama, povukla se i počela da živi miran porodičan život.

O svom ljubavnom životu nije pričala javno, kao ni o partnerima. Osim o jednom. Naime, Ivana je bila u emotivnoj vezi sa kolegom Dominikom, a kada su raskinuli, rekla je da će on uvek biti njena velika rana.

#memories #jednomdavno #15godina #prvefotke #studiopinki

Објава коју дели ivana stankovic (@ivanazstankovic) дана

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track