ZAVODNIK: Nikola Lakić spopadao ženu političara
Foto: Damir Dervišagić

Fudbaler puca baš visoko

ZAVODNIK: Nikola Lakić spopadao ženu političara

Stars -

Nikola proganja žene, nije mu važno da li su udate ili razvedene. Ako mu zapadne za oko, odmah kreće u akciju. Kada je postao poznat, porasli su mu i apetiti

Nikola Lakić važi za jednog od najvećih zavodnika u „Parovima“. Ništa manje nije ni u privatnom životu. Nekadašnji fudbaler u svom zavođenju je otišao korak dalje i udvarao se ženi jednog poznatog političara iz vlasti!

- Muvao sam ženu jednog političara, ali me je na kraju oduvala - rekao je Lakić u rijalitiju.

Kontaktirali smo s njegovom drugaricom, koja nam je ispričala sve detalje.

- Nikola proganja žene, nije mu važno da li su udate ili razvedene. Ako mu zapadne za oko, odmah kreće u akciju. Kada je postao poznat, porasli su mu i apetiti. Došao je do broja telefona jedne žene koja je u braku s našim poznatim političarem. Muvao ju je danima i neprestano joj slao poruke i svoje fotografije. U početku je bio fin, ali je vremenom počeo da joj šalje i fotke na kojima pozira potpuno nag - priča Lakićeva drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

Ona kaže da je Nikola bio ubeđen da će se supruga našeg moćnika razvesti zbog njega.

- Bio je opsednut njom, zaljubio se do ušiju. Toliko mu je bilo stalo do nje da je zahtevao da se razvede od muža. Kada je ona shvatila da je vrag odneo šalu, blokirala ga je na društvenim mrežama, kao i na telefonu - zaključuje naš izvor.

Kurir / Lj. S.

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MEŠALA ZADNJICOM U PREKRATKOM ŠORTSU: Katarina Živković otišla u toplije krajeve i ludo se provodi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track