DOŠLA JE IZ MESTA KOJE IMA TRI SEMAFORA, A SADA ŽIVI U LUKSUZNOM STANU: Ana Bebić otvorila dušu o trudnoći i svom suprugu!
Foto: Damir Dervišagić

ISPRIČALA DETALJE

DOŠLA JE IZ MESTA KOJE IMA TRI SEMAFORA, A SADA ŽIVI U LUKSUZNOM STANU: Ana Bebić otvorila dušu o trudnoći i svom suprugu!

Stars -

Pevačica kaže da joj niko nije rekao da blagosloveno stanje nije samo iščekivanje da postaneš majka, već da ga prate mnoge teškoće. Ona priznaje da zbog loših priča koje je čula jedino želi da sve bude u redu sa bebom.

Ana Bebić sa suprugom IT stručnjakom Ivanom Đolićem očekuje prvo dete, ali sobicu za naslednika još uvek nisu opremili.

"Ivan i ja smo planirali bebu, ali nas je opet to sve iznenadilo. Ljudi preteruju jer uvek pričaju o lepšoj strani blaženog stanja, a niko ne priča o mučninama, tome što vam se ne da ništa, što su mirisi pojačani, muka vam je od same sebe i od drugih ljudi... Bila sam iznenađena svim tim promenama, sada sam se normalizovala i vratila se onoj staroj Ani, sada uživam u svakom danu. Trenutno ne radim, samo želim da bude sve okej. Toliko sam se loših stvari naslušala vezanih za trudnoću i zato moram da se čuvam i pazim, jer moj posao iziskuje stresove i konstantna putovanja. Non-stop ste u kombiju i zbog toga sam odlučila da dok sam trudna ne radim. Kada se porodim i beba poraste, rado ću se vratiti poslu", iskreno je rekla Ana, čiji život je upotpunio kućni ljubimac.

foto: Filip Plavčić

Ana se udala krajem prošle godine.

"Kada pored sebe imate čoveka, muža kao što je Ivan, onda je se sve lako i ništa nije problem. Uživam u svakom danu, zaljubljenost još uvek traje među nama i ljubav samo raste. Divan je taj momenat kada stvarate neko malo čudo, koje će da vam pomrsi sve konce i vi nećete biti u prvom planu. Ivan i ja jedva čekamo da se ostvarimo kao roditelji za nekoliko meseci", s osmehom priča Ana o trudnoći, i dodaje:

"Nakon porođaja, kada se sve stabilizuje, počeću da radim jer je muzika moj život. Nadam se da će sve biti okej i da ću se vratiti poslu u punom sjaju. Uveliko obilazim studio i već razmišljam šta bih radila. Ne nadam se velikoj karijeri, danas toga više ni nema, neka bude i mala publika, ali odabrana", rekla je pevačica.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ana je iz hrvatskog mesta Metković u Beograd došla pre deset godina i u njemu ostala da živi.

"Volim Beograd i energiju koju ima, volim ljude ovde i zato sam tu toliko godina. Ja sam iz malog mesta gde imate tri semafora, dok su ovde gužve u saobraćaju i ako želite nešto da obavite, treba vam ceo dan za jednu obavezu. Mi iz malog mesta smo dosta spori, a ovde vlada velika brzina", priznaje Ana šta je nervira u srpskoj prestonici, i priznaje da je često uhvati nostalgija za svojim rodnim mestom.

foto: Promo

Kurir.rs/Puls, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KARLEUŠA NAPRAVILA SKANDAL U STUDIJU: JK napustila snimanje Zvezda Granda, a sve zbog Saše Popovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track