ZDRAVKO ČOLIĆ ZA KURIR: PODRŽAVAM PRIJATELJICU SVIM SRCEM Marina je hrabra, dobiće ovu bitku!
Foto: Promo, Filip Plavčić

Podrška

ZDRAVKO ČOLIĆ ZA KURIR: PODRŽAVAM PRIJATELJICU SVIM SRCEM Marina je hrabra, dobiće ovu bitku!

Stars -

Šaljem joj dobru energiju i želim da joj Bog da snage da pregura ovo na najbolji mogući način, kaže legendarni pevač za Kurir o prijateljici koja mu je napisala hit „Ruška“

Marina Tucaković lavovski se bori protiv bolesti, zbog koje je u ponedeljak završila na Institutu za onkologiju i radiologiju. Uprkos svemu, i u bolničkoj postelji je vedra i nasmejana. Ona nije tražila da bude u apartmanu, već se na odeljenju patologije nalazi sa ženama koje su takođe na ispitivanju.

- Čim je došla, Marina je donela pozitivnu energiju. Ponaša se kao sav normalan svet i razgovara s nama o zdravstvenim problemima. Što bi se reklo, delimo istu muku. Malo se unervozi kada dođe doktor, ali i pored toga ne skida osmeh. Ona je baš fina i dobra žena. Ja je poznajem s malih ekrana i iz medija, a uživo je još bolja. Zbija šale na svoj račun i deluje mi kao pravi džek. Smeta joj samo to što joj poslednja dva dana non-stop zvoni telefon. Kaže da će ga baciti kroz prozor - priča naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Čuvenom tekstopiscu podrška stiže od cele estrade. Mnogi pevači bi i da je posete u bolnici, ali to je zasad nemoguće jer je direktor onkologije, profesor doktor Radan Džodić, zabranio vizitu zbog povećanog rizika od infekcija. Među onima koje je Marinina borba sa zdravstvenim problemima pogodila jeste i legendarni Zdravko Čolić, čiji je hit „Ruška“ napisala Tucakovićeva.

- Ta vest me je, malo je reći, šokirala. Nisam želeo u to da poverujem. Mnogo mi je žao. Informacija da ima zdravstveni problem baš me je pogodila. Mi smo pre svega veliki prijatelji i zato sam iznenađen kada sam čuo da Marina ima zdravstveni problem. Svi smo apsolutno uz nju. Ima moju punu podršku. Šaljem joj dobru energiju i želim da joj Bog da snage da pregura ovo na najbolji mogući način. Znam da je ona velika i hrabra žena i da će ovu borbu sigurno dobiti - kaže Čola.

Juče su mediji objavili da je Marina operisana, ali potvrdu za ovu informaciju nismo dobili od Tucakovićeve i njene porodice.

OVE HITOVE JE NAPISALA

„Hajde da se volimo“ - Lepa Brena

„Kukavica“ - Ceca Ražnatović

„Ljuljaj me nežno“ - Oliver Mandić

„Nedelja“ - Džej Ramadanovski

„Ostariću, neću znati“ - Haris Džinović

„Dodirni mi kolena“ - Zana

„Pitaju me u mom kraju“ - Dragana Mirković

„Zora je“ - Neda Ukraden

„Grlica“ - Željko Samardžić

„Lična karta“ - Aca Lukas

„Kralj ponoći“ - Ana Bekuta

„Podseti me šta to beše ljubav“ - Oliver Dragojević

foto: Zorana Jevtić

Zabrinuta

CECA JE SVAKI DAN ZOVE

Ceca Ražnatović se prva našla u trenutku kada je Marina osetila zdravstvene tegobe. Folk zvezda nije želela da gubi vreme, već je s Tucakovićkinim suprugom Futom i sinom Milanom odmah odvela prijateljicu na onkologiju, gde je zadržana na ispitivanju. Ražnatovićka je svaki dan na vezi s Marinom i daje joj punu podršku.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Filip Plavčić, Promo, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track