Najnovije vesti

MALA VAM JE OVA STRANICA ZA SVE MOJE SUZE: Sanja Marinković otkrila kakav je zaista njen život!
Foto: Marina Lopičić

VODITELJKA PROGOVORILA

MALA VAM JE OVA STRANICA ZA SVE MOJE SUZE: Sanja Marinković otkrila kakav je zaista njen život!

Stars

Voditeljka, a odnedavno i spisateljica Sanja Marniković otkrila da li se svađa i oko čega sa prijateljicom Vesnom Dedić, da li postoji crna lista javnih ličnosti koje su joj u poslednjem trenutku otkazali gostovanje, ali i zašto je sreća zavoleti sebe u zrelim godinama.

 

Naime, iako vedra osoba, Sanja je otkrila zbog čega često zna da zaplače. 

 

"Mene su u životu vaspitavali, a i iskustvo me učilo da je stvar zrelosti kada naučiš da svoje emocije ispoljavaš javno i ako se često čuje teza da slabosti treba ljubomorno čuvati. Tako da su suze kao i smeh u mom životu veoma lekovite. Plakala sam i zbog ljubavnih jada i zbog nepravdi koje sam doživljavala u poslu, ali i uz svaki film pa čak i uz crtani koji gledam sa Strahinjom, uz ljubavne romane moje prijateljice Vesne... Mala vam je ova stranica za sve moje suze, ali se ipak trudim da živim u skladu sa čuvenim stihom Dina Merlina: ”Smehom strah pokrijem uvek kada pomislim...”" 

 

Voditeljka je otkrila i da javne ličnosti, koje joj otkažu gostovanje, stavlja na listu zabranjenih.

 

"U životu sam samo pravila liste namirnica koje nije zdravo jesti, drugih crnih lista u mom životu nema. Brzo zaboravljam, lako praštam i svi su dobrodošli. Dešavalo se i da gost dobije visoku temperaturu sat vremena pred snimanje, da ne siđe na poziv vozača “Magazin In” kada dođe po njega, da se ne pojave, isključe telefone", kaže voditeljka i dodaje oko čega se svađa sa svojom najboljom prijateljicom Vesnom Dedić.

 

"Verujem da je žensko prijateljstvo možda važnije od veze sa muškarcem jer je podrška prijateljice često bezuslovna i iskrena čak i kada su žene različite kao Vesna i ja. Nas dve se svakodnevno suočavamo sa zajedničkim brigama, željama, očekivanjima, radostima, uspesima, patnjom, ali se za ovih 20 godina nikada nismo posvađale".

 

(Kurir/Puls, Foto:Marina Lopičić)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...