(FOTO) ŠABAN ZAPEVAO NA ŽENINOM 60. ROĐENDANU: Mikrofon uzela i Brunclikova, a tek kad čujete šta je Goca dobila za poklon...
Foto: Privatna arhiva

ISPUNIO ŽENI NAJVEŽU ŽELJU

(FOTO) ŠABAN ZAPEVAO NA ŽENINOM 60. ROĐENDANU: Mikrofon uzela i Brunclikova, a tek kad čujete šta je Goca dobila za poklon...

Stars -

Supruga kračlja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, proslavila je 60. rođendan okružena porodicom i najbližim prijateljima.

foto: Privatna arhiva

Kralj folka objavio je ekskluzivno ovu informaciju na proslavi i objasnio da je odlučio da prvi put zapeva u najvećoj dvorani na Balkanu i da tako obraduje armiju fanova ali i ispuni rodjendansku želju supruzi.

foto: Privatna arhiva

"Gocina želja je bila već godinama da održim veliki koncert u Areni, i na kraju sam odlučio baš da je za jubilarni rodjendan obradujem. Ja ove godine svakako ulazim u godinu proslave pola veka rada, tako da se sve poklopilo. Jedva čekam da zapevam publici koja me već godinama svaki put pita kada ću održati veliki beogradski koncert i evo došlo je i vreme za to. Tog 6. oktobra u Areni biće i svojevrsna kruna moje karijere", objasnio je kralj folka.

Na proslavi, Šaban i Zorica Brunclik su se latili mikrofona i napravili neverovatnu atmosferu.

Kurir.rs/Foto Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EKSLUZIVNO ZORICA I KEMIŠ ZAKLJUČALI VEČNO SVOJU LJUBAV!Na jednom od najpoznatijih mostova preko Sene u Parizu postavili "katanac ljubavi"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track