ŠABAN ŠAULIĆ NA MUKAMA: Zbog Goce sam švorc!
Foto: Damir Dervišagić

Ostao bez dinara u džepu

ŠABAN ŠAULIĆ NA MUKAMA: Zbog Goce sam švorc!

Stars -

Šaulić potrošio sav keš na poklone i proslavu koju je njegova supruga organizovala, pa se sad žali kako nema ni dinara u džepu

Šaban Šaulić ostao je bez prebijene pare. On je optužio ženu Gocu da je kriva što je sada švorc jer je sav keš dao na poklone za njen 60. rođendan, koji je proslavila pre dve večeri.

Na zabavi su, pored dece Sanele, Ilde i Mihajla, bili i Aleksandar Vulin sa suprugom Natašom, Ljubiša Tumbaković, kumovi Zorica Brunclik i Kemiš, Biljana Marković i drugi.

Pevač ističe da mu je prioritet bio da iznenadi ženu na poseban način.

- Minut posle ponoći ženi sam uručio poklone. Bila su tu i deca. Svi smo je iznenadili. Kupili smo joj dobre poklone, sad sam dekintiran. Ostao sam švorc! Moj crni „fond“ je otišao. Idemo iz početka - kaže nasmejan Šaban, kojeg je žena prekinula usred rečenice.

- Nije baš tako. Potrošio je novac koji je imao u tom trenutku kod sebe. On, inače, ništa ne krije od mene, to su njegove pare. Nemam kontrolu nad njegovim novcem jer živimo u istoj kući i trošimo zajedno - rekla je Goca.

foto: Damir Dervišagić

Za 42 godine braka prošli su nekoliko velikih kriza, zbog čega su se i razveli, pa se opet venčali. Kao i kod svih drugih bračnih parova, i kod njih ima uspona i padova.

- Ne računajući decu, koja su prioritet, drago mi je što smo uspeli da sačuvamo naš brod, da izađemo iz nemirnih voda i idemo ka svojoj luci. Teško je pratiti kroz život jednu takvu veličinu, naravno, uz sve uvažavanje, poštovanje, čast i zadovoljstvo, ali sticajem okolnosti, preuzela sam neke njegove poslove na sebe, trebalo je to sve izdržati. Nimalo mi nije prijatno kad čitam sve novinske naslove i slušam razne priče. Ko kaže suprotno, taj laže, pogotovo kad imate decu i unuke. Naš brak je imao svoje uspone i padove, što je potpuno normalno - rekla je Goca, a Šaban je sve potvrdio na duhovit način.

- Vidite kako joj je lepo u braku, a kako je meni, ne pitajte. Ja ko crnac s kraja na kraj sveta, drži tamo, drži ovamo i svuda moram da stignem, da budem savestan i odradim svoj deo posla kako znam i umem. Nikad nisam omanuo, niti ću. U svakom odnosu ima trzavica, ali treba opstati i prevazići sve - završava Šaban.

foto: Damir Dervišagić

Ispunio joj želju

KONCERT U ARENI U OKTOBRU

Jedna od najvećih želja Šabanove supruge Gordane jeste da on zapeva u Beogradskoj areni. S obzirom na to da mu je Sava centar odavno postao tesan, pevač je zakazao veliki solistički koncert 6. oktobra u najvećoj hali na Balkanu. Šaulić će uskoro početi sa pripremama za ovaj spektakl, kojem se neizmerno raduje.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠABAN ZA UŽIVANJE U SVLAČIONICI: Evo kako zvuči obrada Šaulićevog hita u izvođenju košarkaša iz Nigerije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track