Najnovije vesti

(FOTO) ZA VILU NA DEDINJU ISKEŠIRALA 3 MILIONA EVRA: Prodala je svoje najveće BLAGO da bi kupila kuću pored Titovog groba
Foto: Dragan Kadić

Sve je svojim ZNOJEM zaradila

(FOTO) ZA VILU NA DEDINJU ISKEŠIRALA 3 MILIONA EVRA: Prodala je svoje najveće BLAGO da bi kupila kuću pored Titovog groba

Stars

I dok je većina sa srpske estrade novac zarađen po nastupima, kafanama, svadbama potrošil, neki su uložili u nekretnine. 

foto: Printscreen/Youtube

Pored beogradskih biznismena, najskuplju i najlepšu kuću u Beogradu poseduju zvezda folk muzike Vera Matović. Nekoliko decenija pevačke karijere koje su iza nje pevačica je uložila u svoj novi dom, predratnu vilu u blizini groba Josipa Broza Tita na Dedinju.

foto: Printscreen/Youtube

Vera je kuću dugo merkala i, kako se priča, za nju je iskeširala čak tri miliona evra. 

"Ja sam za sve što imam prolila i krv i znoj", rekla je jednom prilikom pevačica.

foto: Printscreen/Youtube


Vera Matović je decenijama sakupljala slike, uglavnom srpskih slikara iz 20. veka, a izdvajaju se dela Save Šumanovića, Uroša Predića i Paje Jovanovića.

 

I iako pevačica nije volela da javno govori o svojoj kolekciji, godinama se pričalo da Verina zbirka vredi milione evra. 

 

"Za kuću kao iz bajke, trebalo je odvojiti mnogo novca, tako da je jedino rešenje bila prodaja zbirke slika. A postoji još jedan razlog: pre nekoliko godina opljačkana je njena kuća na Zlatiboru, pa iako tu nije držala slike, shvatila je da joj u ovim godinama ne treba takav stres. A lopovi kuću sa Dedinja ne mogu da odnesu", rekao je pre izvesnog vremena za beogradske medije izvor blizak pevačici.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Foto Dragan Kadić

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) NJIHOVU VILU HTELI SU DA KUPE DE NIRO, BEKAM, VERSAČE: Sagrađena od najskupljeg MERMERA, Emina posle razvoda ostaje da živi u kući od 700.000 €

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...