Najnovije vesti

EVO ŠTA SE KRIJE IZA RAZVODA EMINE I MUSTAFE: Ovo su  detalji o kojima nikako ne žele da pričaju!
Foto: Dragan Kadić

PRVO OBMANULA JAVNOST; PA SVE PRIZNALA NA INSTAGRAMU

EVO ŠTA SE KRIJE IZA RAZVODA EMINE I MUSTAFE: Ovo su detalji o kojima nikako ne žele da pričaju!

Stars

Pevačica Emina Jahović na korak je do zvaničnog razvoda od supruga Mustafe Sandala, ali, prema rečima njihovih prijatelja, teško da će ikada do toga formalno doći jer im to finanskijski ne odgovara. Nesuglasice koje među njima traju poslednje dve godine, a intenzivirale su se poslednjih nekoliko meseci, dovele su do sve češće razdvojenosti, ali u javnosti njih dvoje i dalje glume srećan par.

Kako saznajemo, jedan od glavnih razloga zašto Emina i Mustafa moraju da glume idealan par i kada su rastavljeni jeste taj što turski pevač tamo važi za idealnog porodičnog muškarca.

foto: Profimedia

- Mustafa u Turskoj ima dobar imidž porodičnog i poštenog čoveka, što mu na godišnjem nivou donosi ogromne sume novca jer ga angažuju za reklame najjačih kompanija. Ukoliko bi se njegova slika u javnosti pokvarila, on više ne bi bio poželjan kao zaštitno lice brendova koji ga finansijski održavaju. To bi u velikoj meri uništilo njegovu karijeru pevača i producenta jer bi ga tamošnji fanovi prezreli, a to bi opet uticalo na priliv novca na njegove račune - kaže naš izvor blizak paru i dodaje:

- Ni Emini ne odgovara da ovaj razvod dobije epilog na sudu jer je pored srpskog tržišta planirala da osvoji i tursko, a na kojem ne bi imala šanse kao bivša supruga Mustafe Sandala. Sa druge strane, njihovi sinovi Jaman i Javuz navikli su na komfor koji im je Mustafa priuštio, a kojeg bi morali da se odreknu ukoliko bi njegov posao trpeo. Kako bi zaštitila sinove i sebe, ona je odlučila da ćuti o razvodu, što odgovara i Mustafi koji je kao njen suprug upoznao mnoge pevače sa našeg podneblja i ostvario kontakt kako bi im producirao album. Njih dvoje su odlični biznismeni i vrlo svesno ćute o nesuglasicama jer im to finansijski odgovara. Tome su ih posavetovali i menadžeri i advokati, što su oni bez polemike prihvatili.

Ipak, da nešto nije u redu vrlo je vidljivo na njihovim društvenim mrežama i po odvojenim putovanjima. Njih dvoje su ranije kačili zajedničke fotografije, što se od avgusta nije dogodilo. Prema pisanju medija, i tada je fotografija namenski okačena kako niko ne bi posumnjao da imaju probleme jer se u turskoj uveliko pričalo o tome, što su mediji prenosili.

- Mustafa se u septembru na svadbi dobrog prijatelja pojavio sam i to je bila prva inicijalna kapisla da njihovi najbliži prijatelji pomisle da nešto nije u redu. Kako je već sve bilo jasno, Sandal je priznao da postoje razmirice u njihovom odnosu, a Emina se još pre toga poverila svojim prijateljima. Međutim, kako je njihov brak uslov za njihovu finansijsku stabilnost, pitanje je da li će ikada formalno doći do razvoda ili njihovog priznanja da nešto nije u redu - kaže naš izvor.

 

#dalje 🚀

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана

Kako se pisalo, njihovu porodičnu vilu u Istanbulu prvi je nakon svađe napustio Mustafa, a kada su pokušali da izglade odnos i u tome nisu uspeli, Emina je spakovala kofere i otputovala sa sinovima na zimovanje. Porodične fotografije kačila je svakodnevno, a nakon povratka u Tursku odmah je nastavila putovanje u Pariz i to sama.

Kako bismo proverili naše informacije, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Eminom, ali nam ona nije odgovarala. Zbog toga smo pozvali njenu majku Seniju, ali kada je čula da je novinar sa druge strane žice, brzo je rekla “na terapiji sam, ne mogu da pričam” i spustila slušalicu. Više nam se nije javila.

Kurir.rs/Blic/Foto Dragan Kadić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...