IVANU NEĆU DATI DA VIĐA DETE: Miljana će biti samohrana majka!
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

ŠOU

IVANU NEĆU DATI DA VIĐA DETE: Miljana će biti samohrana majka!

Stars -

Miljana Kulić otkrila je da neće dozvoliti svom bivšem dečku iz rijalitija „Parovi“ Ivanu Marinkoviću da upozna njihovo dete koje treba da se rodi u avgustu.

Nišlijka, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, pričala je s cimerima iz „Zadruge“ kako će izgledati soba njenog deteta, koje ime će dati ako bude sin ili ćerka, a u jednom momentu se dotakla i bivšeg muža Goce Tržan, s kojim je zatrudnela. Na pitanje cimera da li će tražiti pomoć od Marinkovića, otkrila je da je on ne zanima.

- On za mene ne postoji! Neću mu dati da viđa dete kada se porodim. Ivan se prema meni ponašao kao kreten, nije bio pažljiv. Vređao me je, ljubio se sa drugima preda mnom. Što bih mu ja dozvolila da viđa dete? Ne zanima me on, ova beba je moja, nije njegova, i ja ću je odgajati sama, uz pomoć roditelja. On i ne bi hteo da upozna naše dete, ali ne potresam se - rekla je Miljana.

S druge strane, nakon što su raskinuli u rijalitiju, Marinković je otkrio da će za dete dati sve što treba, ali da Kulićevu ne želi da vidi.

- Detetu ću dati svoje prezime, ali kraj sebe ne želim ludu ženu, psihički nestabilnu. Da sam na njenom mestu, ne bi pod takvim uslovima rodio dete - rekao je on.

Kurir / LJ. S.

Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track