Najnovije vesti

NAKON POTRESNIH VESTI EMINA SE SKLONILA IZ JAVNOSTI: Evo ko je teši i gde provodi dane posle razvoda!
Foto: Damir Dervišagić

NIJE JOJ LAKO

NAKON POTRESNIH VESTI EMINA SE SKLONILA IZ JAVNOSTI: Evo ko je teši i gde provodi dane posle razvoda!

Stars

Pop pevačica Emina Jahović nakon priznanja da se razvodi od supruga Mustafe Sandal odlučila je da se malo povuče iz medija i vreme provede sa članovima svoje porodice u Novom Pazaru. Oni je teše u teškim trenucima i bodre da hrabro nastavi život sama.

Emininu majku Seniju i brata Mirsada pogodio je bračni brodolom njihove miljenice, ali im je njena sreća najbitnija i trude se da joj olakšaju životnu fazu kroz koju trenutno prolazi.

foto: Dragan Kadić

"Dok se ne završi brakorazvodna parnica sa Mustafom, Emina je rešila da vreme provodi sa svojim voljenima u Novom Pazaru, odakle potiče. Emotivni krah nadoknađuje porodičnom ljubavlju i toplinom i trudi se da što manje razmišlja o svom braku koji je pukao posle deset godina, a u tome joj pomažu i brat i majka koji se trude da je razvesele, da joj skrenu misli sa teških tema, a kad klone duhom, tu su da je najiskrenijim savetima podignu i ohrabre. Pevačica je fokusirana na poslovne obaveze i na promociju novog albuma koji je izdala u januaru ove godine, a stres koji je doživela zbog razvoda leči u teretani. Emina je oduvek bila pobornik zdravog i sportskog života, a sada joj vežbanje pomaže i da se bolje oseća u teškim trenucima", navodi izvor koji je skoro svakodnevno u kontaktu s pevačicom, i dodaje da su u Novom Pazaru i sinovi sa njom:

 

"Javuz i Jaman još uvek ne znaju šta se tačno dešava sa njihovim roditeljima, jer se pevačica trudi da ih poštedi osetljivih stvari za njih u ovom momentu. Pevačica planira da, dok se sudski ne razvede od Mustafe, sa sinovima boravi kod njenih u Pazaru, ali da život nastavi u Turskoj, jer njeni sinovi govore turski jezik, stariji tamo pohađa školu i navikli su na tamošnje okruženje", završava izvor.

foto: Dragan Kadić

Kako se već pisalo, Emina će od razvoda zaraditi milione. Iako su ona i Mustafa potpisali predbračni ugovor, njihovi advokati će se dogovoriti da Mustafina još uvek zakonita supruga dobije odgovarajući deo imovine koju je stekao.

 

Podsećamo, Mustafa i Emina živeli su u luksuznoij vili u Istanbulu koja vredi oko 700.000 evra, a poseduju i porodičnu vilu u luksuznom odmaralištu Gjodžeku. Pored toga, Mustafa ima i jahtu koja se procenjuje na dva miliona evra, a šuška se da je skoro kupio i privatni mlaznjak. Ukoliko se uzme u obzir i to da je Sandal jedan od najplaćenijih muzičkih izvođača u Turskoj i da ima nekoliko privatnih firmi, pevačica će zasigurno biti milionerka.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Puls, D.P., Foto: Damir Dervišagić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DA LI JE OVO REALNO?: Emina Jahović se još nije zvanično ni razvela, a već joj se sprema nova ljubav...

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...