JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Saška Karan bila na ivici smrti zbog virusa!
Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

SUPRUG OTKRIVA!

JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Saška Karan bila na ivici smrti zbog virusa!

Stars -

Aleksandar Gazivoda, suprug Saške Karan, koja je u "Zadruzi" obolela od teškog oblika virusa, kaže da je pevačica samo zahvaljujući brzoj reakciji produkcije ostala živa.

Naime, Saška je nekoliko dana primala terapiju zbog bolesti u rijalitiju, ali je zbog lošeg opšteg stanja u nedelju odvedena na pregled u privatnu bolnicu. Tada su joj lekari konstatovali ozbiljne srčane smetnje, te je pevačica morala da ostane na bolničkom lečenju.

foto: Printscreen

"U rijalitiju vlada opaki virus, od kojeg je obolela većina ukućana, a čini mi se da je Saška izvukla deblji kraj. Usled svih stresova koje je doživela u "Zadruzi", Saški je pao imunitet i virus ju je jednostavno oborio, a imala je i ozbiljne srčane probleme i nesvestice. Još nisam bio u mogućnosti da je vidim, niti da je čujem, ali redovno dobijam iscrpan izveštaj od produkcije", kaže na početku razgovora Aleksandar Gazivoda, pevačicin suprug, i objašnjava da je situacija bila više nego ozbiljna.

"Kada su je pre četiri dana odveli na pregled, lekari su rešili da je zadrže zbog lošeg stanja. Nalazi su joj bili katastrofalni, a sada mogu da kažem da joj je produkcija bukvalno spasla život, jer je tog dana imala ozbiljne srčane smetnje. Primljena je sa izuzetno niskim krvnim pritiskom, imala je bukvalno 60/40, i ne preterujem kada kažem da je bila na ivici smrti", kaže Gazivoda i objašnjava da se zbog delikatnosti situacije još nije video sa suprugom.

foto: Printscreen

"Produkcija će mi danas omogućiti da pozovem Sašku, a kada smo tražili da je vidimo, rečeno nam je da zbog delikatnosti situacije sačekamo još koji dan. Ovim putem bih se zahvalio Televiziji "Pink" i produkciji "Zadruge" jer su izuzetno fer i korektni i ljudski su nam izašli u susret. Ovo je drugi put, posle "Farme", kada ju je Gagi Đogani napao sekirom, da joj je produkcija spasla život", kaže Gazivoda i otkriva šta će se dalje desiti sa Saškom.

"Naša ćerka Milja i ja bismo voleli da je vidimo kod kuće, ali u načelu, nećemo se mešati u njene odluke. Kao, uostalom, ni u plan produkcije, jer koliko sam shvatio, oni žele da je vrate kada joj se stanje normalizuje", kaže na kraju razgovora.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir/Alo, Foto:Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track