(VIDEO) SKANDALOZNO! MORALI SU DA CENZURIŠU PROGRAM: Anđelo nasrnuo na Minu, Đekson odmah uleteo a onda su se čuli urlici!
Foto: Printskrin

RASULO

(VIDEO) SKANDALOZNO! MORALI SU DA CENZURIŠU PROGRAM: Anđelo nasrnuo na Minu, Đekson odmah uleteo a onda su se čuli urlici!

Stars -

U rijalitiju "Zadruga" došlo je do velikog obračuna između Anđela Ranković i Mine Vrbaški, i to sve zbog Teodore Džehverović! U jednom trenutku došlo je do cenzurisanja programa jer je Anđelo fizički nasrnuo na Minu.

Naime, sve je počelo zbog haosa u garderoberu i džakova koji stoje na podu. Sara je prvo pobesnela govoreći da joj cipele ni na šta ne liče, Anđelo je stao prvo u njenu odbranu, zbog čega mu se Mina suprotstavila, a onda je branio i Teodoru koja je ušla u garderober.

"Teodorine stvari su uvek stajale prve ovde i ako vam nešto nije jasno, ovo su tuđi džakovi", ljutito je rekao Anđelo, međutim, Mina mu se suprotstavila, pa je nastao haos.

"E, pa, vidiš, neće tu da stoji zato što sam ja to ovde stavila", odbrusila je Mina.

foto: Printskrin

"Ne možeš da dođeš posle dva meseca i tako da radiš", umešala se Teodora, a onda je izbacila Minine džakove iz garderobera, posle čega je Anđelo pobesneo, uhvatio Minu za ramena i odgurnuo je, zbog čega je došlo do cenzurisanja programa, a Mina je kasnije okrenula leđa svima i prisala suze koje nije mogla da zadrži.

foto: Printskrin

"Alo, bre, ne možeš ničije stvari da pomeraš", vikao je Anđelo.

"Mogu", uzvratila je Mina.

"Ne možeš, bre", rekao je Anđelo.

foto: Printskrin

"Jesi li ti normalna", dreknula je Teodora, a onda su se umešali svi. Mina se i dalje suprotstavljala i govorila kako ona nije prva pomerila stvari, a kada su shvatili da nema mesta na policama zbog Slobinih stvari, umešala se i Luna.

"Alo, tvoj garderober je ovde! Ne možeš da pomeraš stvari", rekao je Anđelo.

"Ali ne mogu, nema mesta", vikala je Mina.

"Slobine stvari su u kesi u sobi", vikala je Đoganijeva braneći svog dečka.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

(Kurir.rs, Foto: Printskrin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track